23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HYTOR Process Engineering styrker salgsorganisationen i Danmark

Den 1. nov. 2011 er Kim Thygesen tiltrådt som salgsingeniør hos HYTOR A/S. Kim får ansvaret for at servicere og rådgive HYTOR’s kunder inden for procesindustrien i Danmark.

Kim er uddannet maskiningeniør ved Ålborg Universitet Esbjerg i 1993 og har mere end 10 års erfaring med teknisk salg bl.a. ved Ribe Maskinfabrik A/S, KJ Industries A/S og senest ved Ocean Team Scandinavia A/S.

Med ansættelsen af Kim styrker HYTOR sine kompetencer inden for salg til industrien, kraftværker og forbrændingsanlæg. HYTOR’s kunder kan forvente kompetent teknisk sparring om muligheder og løsninger.

Kim er 41 år og bor i Hjerting med sin søn. Han nyder at løbe ved stranden imellem Hjerting og Esbjerg - eller han tilbringer fritiden med vennerne til trackdays arrangementer på racerbaner i Danmark, Tyskland og Sverige.

HYTOR er en alsidig leverandør af komponenter og udstyr til procesindustrien. HYTOR satser på markedets bedste kvalitetsprodukter, der opfylder de strengeste internationale sikkerheds- og certificeringskrav, f.eks. PED og ATEX.

Kim kan kontaktes på tlf 2121 3380 eller på kt@hytor.dk.

www.hytor.dk

HYTOR A/S
Guldborgsundvej 1
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33943717
P nummer: 1001712517

Send til en kollega

0.094