23948sdkhjf
Del siden

HYTOR A/S

HYTOR er koncernvirksomheden for aktiviteterne i HYTOR Fluid Solutions og HYTOR Tools Solutions. Som gruppe leverer vi tilpassede tekniske systemløsninger og komponenter samt specialiserede værktøjer og værktøjsløsninger til energi sektoren med speciale indenfor krævende industrier som olie- og gasindustrien, vindenergiindustrien og P2X.

Systemløsninger og komponenter
Vi designer og konstruerer specialisered systemløsninger. Vores erfaringer fra olie og gas industrien gør os specialiseter i at designe systemer til krævnede miljøer hvor højt tryk og høje temperaturer er nøgle ord. Derudover forhandles et bredt komponentprogram inden for instrumentering, pneumatik, trykluft, processtyring, dosering, hydraulik og hydraulisk spænde-, vride-, løfte-, sprede- og frigørelsesværktøj. Sortimentet omfatter markedets bedste kvalitetsprodukter, der opfylder alle internationale sikkerheds- og certificeringskrav. Stort lager i Esbjerg sikrer hurtig levering. Desuden stort udvalg af udlejningsudstyr til bl.a. tryktes, doseringanlæg og lignende.
Læs mere om vores systmløsninger på www.hytor.com/fluid/systemer

Procesteknik og instrumentering
Ventiler, magnetventiler, instrumentrør, fittings, manometre, switches, transmittere, instrumenthuse, varmelegemer, gasboostere, væskepumper, doseringspumper, kemikaliedosering udstyr, tryktest udstyr, niveaumåling m.m.
- Op til 1"/25mm
- Tryk op til 10.000 bar
- Primært rustfrie komponenter
- ATEX-godkendt
Se nærmere på hvilke komponenter vi har på  www.hytor.com/fuid/komponmenter

Pneumatik / Trykluft teknik
Ventiler, trykluft fittings, cylindre op til Ø320, FRL-enheder op til 2", funktionsventiler, manifolds, ventiløer, proportionalteknik og elektriske føringer. Desuden alt indenfor trykluftanlæg, kompressorer, trykluftbahandling, adsorptionstørrere og filtrering. HYTOR tilbyder desuden lægkagesøgning af trykluft anlæg og kompressor service primært i Region Syddanmark.

Momentspende værktøj og specialværktøj

In-house eller onsite service og kalibrering hydraulisk og elektrisk værktøj
Vi tilbyder service, reparation og vedligeholdelse af dit hydrauliske og elektriske værktøj. Vores klimastyrede kalibreringsfaciliteter lever op til de strengeste krav på markedet, og vores specialister har mange års erfaring med kalibrering af værktøj samt dokumentation af kalibreringen. Ligeledes tilbyder vi service på generatorer, nødstrømsanlæg, UPS'er, samt certificeret momentbespænding af bolte, tankning af generatoranlæg og ikke mindst håndtering af dine værktøjsløsninger. De forskellige serviceydelser tilbyde in-house eller on-site i hele verden.

In-house eller onsite service af komponenter og udstyr
Vi har medarbejdere med mange års erfaring i fejlfinding, reparation, servicering og optimering af pumper, hydraulikventiler og systemer fra bl.a. Milton Roy, Haskel, BuTech, Bifold, Dosapro og Williams og trykluftværktøj Bosch, Atlas Copco, Yokota, Fein, Cengar, m.v.
Vores servicemontørerkompressor service og reparation samt lækagesøgning på trykluft anlæg. Der giver store besparelser på driften for vores kunder. HYTOR's 24/7 servicekoncept suppleret med et stort og velassorteret reservedelslager sikrer, at vi kan gøre en hurtig og effektiv indsats for at undgå - eller minimere - driftsstop on- og offshore.

Læs mere om HYTOR og vores aktiviteter på www. hyror.com

HYTOR A/S
Guldborgsundvej 1
6705 Esbjerg Ø
Danmark
CVR nummer: DK33943717
P nummer: 1001712517
54
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047