23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhed: nVision trykmåler/-kalibrator med digital datalogger

Ikke bare en ny trykkalibrator eller en ny trykskriver. Det er en digital on-site kalibrator, der viser de målte data (tryk, temperatur eller el) med ekstremt høj nøjagtighed.

nVision fra Crystal Engineering Corporation har 2 porte med mulighed for at indsætte moduler til måling af tryk, temperatur eller spænding. Der findes trykmoduler til 3, 10 og 30 bar med en nøjagtighed på 0,025 % af aflæsning. 100 og 300 bar modulerne har en nøjagtighed på 0,05 % og 700 bar modulet på 0,1 % af aflæsning. En væsentlig detalje er, at udstyret overholder nøjagtigheden i området fra -20 gr C til +50 gr C.

Med nVision er det ikke længere nødvendigt at stoppe en test for at analysere data på PC. Lagrede data (indtil 10 logninger pr. sek. med plads til 500.000 logninger i hukommelsen) kan straks vises grafisk på skærmen. Man har mulighed for at zoome ind på de enkelte testdata. Og det er meget nemt at downloade data til PC via Crystal’s egen gratis software, CrystalControl. Ligesom der er flere forprogrammerede displays, som hjælper med at gøre kalibrering indtil 10 gange hurtigere end med normale dødvægtsmålere.

En særlig feature ved nVision er at man kan foruddefinere op til 5 "run tags". Dvs. data kan identificeres vha. tag nummer istedet for bare data og tidspunkt. Run tags vises sammen med dataene i CrystalControl's DataViewer og ved eksport til Excel.

Alle Crystal Engineering's trykmålere, trykkalibratorer og dataloggere er ATEX-godkendte og intrinsically safe og anvendes blandt andet på petrokemiske raffinaderier, kraftværker, gasledninger og på offshore olieplatforme.

HYTOR A/S er distributør af Crystal Engineering's produkter i Danmark. Måleudstyret fra Crystal supplerer HYTOR's program af måleinstrumenter, så Esbjerg-virksomheden nu kan tilbyde et komplet program inden for mekanisk og digital trykmåling.

Har man kun sjældent brug for en digital datalogger, og gerne vil undgå vedligehold og kalibrering mv., så kan det måske bedre betale sig at leje. HYTOR har et stort udvalg af udlejningsudstyr, bl.a. nVision datalogger med 30 bar trykmodul, 700 bar trykmodul, el- og temperaturmodul.

For yderligere info kontakt HYTOR A/S
Jesper Bjerre Lauridsen, Markedschef Process Engineering
tlf. 7614 1900, jbl@hytor.dk

eller klik ind på HYTOR's hjemmeside under Procesteknik - Manometre / termometre.

HYTOR A/S
Guldborgsundvej 1
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33943717
P nummer: 1001712517

Send til en kollega

0.048