23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny forbedret ESAB Bigbag til OK Flux

ESAB har hermed fornøjelsen af at kunne lancere en helt ny og forbedret version af ESAB BigBag på det danske marked. Den nye Bigbag rummer en række af fordele for den professionelle pulversvejser.

Nyt forbedret materiale
Den nye Bigbag leveres nu med indlagt aluminiumsfolie, hvilket gør den markant stærkere. Aluminiumsfolien har desuden den effekt at den minimerer risikoen for optagelse af fugt i flux. Hydrogen i svejsemetal optages nemlig fra flux, som ikke har været opbevaret optimalt (tørt). Desuden er størrelse på den nye Bigbag ændret fra 800 kg til 1000 kg, hvilket betyder håndterings-besparelser på ca. 25% for virksomhederne.

I hverdagen betyder det at professionelle brugere rundt om i hele verden nu har muligt at anvende flux helt uden om-tørring, og dermed spares både tid og penge. Et faktum som bestemt ikke er uvæsentligt i disse tider, hvor der bliver større og større fokus på effektivisering og optimering af arbejdsgange og processer i virksomhederne.

En god løsning
DS SM A/S i Rødekro, der har mange års ekspertise indenfor produktion, montage og vedligeholdelse af stålkonstruktioner til energisektoren, har siden september anvendt de nye Bigbags i deres produktion.

Svejseingeniør Aksel Vinther udtaler; ”De nye bigbags fra ESAB bidrager væsentligt til at løse den udfordring, det er at holde flux’en tør, og de har desuden givet os mulighed for at lagre flux’en over længere tid. Det oplever vi som særdeles fordelagtigt i forbindelse med ferier”

Som en sidegevinst giver de 25 % større sække færre håndteringer, så vi forventer en reduktion af håndteringsomkostningerne, idet vi nu kun skal håndtere 4 sække for hver gang vi tidligere håndterede 5 sække.” afslutter Aksel Vinther.


Mange produktfordele
Den nye bigbag fra ESAB rummer en række af unikke produktfordele for den professionelle pulversvejser. Af produktfordele kan bl.a. nævnes effektiv flux håndtering, lette at åbne og lukke, lettere at opbevare, den tomme Bigbag herunder aluminiumsfolie kan bortskaffes som brændbart genbrugsmateriale.



ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.031