23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Audiologiprojekter går til IAC Nordic A/S

IAC Nordic har netop skrevet kontrakt på levering og montering af lokaler til audiologiske undersøgelser på et hospital i Norge og en privat høreklinik i Herning.

Med underskrivelsen af kontrakter om levering og montering af audiologirom til høretests på Nye Akershus Hospital i Oslo og hos Høreklinikken I/S i Herning, cementerer IAC Nordic sin position, som Skaninaviens førende leverendør af audiologiske testfaciliteter.
Igennem en årrække har IAC Nordic leveret lignende faciliteter til hospitaler, høreklinikker og producenter af høreapparater, og det forventes at dette område også fremover vil være et vækstområde for firmaet, idet man på nuværende tidspunkt er i dialog om leveringer af lignende faciliteter til sygehuse i Danmark og Sverige.
Projektet i Oslo består af 5 audiologirum med meget høje krav til et lavt baggrundsstøjniveau. Lokalerne skal erstatte nogle kun 3 år gamle faciliteter, som er opbygget i traditionelle byggematerialer. De eksisterende faciliteter lever imidlertid ikke op til Nye A-Hus´s høje krav til det akustiske miljø, og det er derfor besluttet, at rive de eksisterende lokaler ned og erstatte dem med nye faciliteter opbygget i IACs modulære system efter rum i rum princippet.
Nye A-Hus har besluttet at overdrage projektering, levering og installation til IAC Nordic, da firmaet kan dokumentere at de høje akustiske krav er overholdt ved tidligere projekter leveret til Norske hospitaler.


IAC Acoustics A/S
Jernholmen 44
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11733174
P nummer: 1000266527

Send til en kollega

0.062