23948sdkhjf

Førende danske virksomheder etablerer nyt netværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

AVS Danmark med til opstart af netværket DALTEK - Dansk Luftrensnings Teknologi. Netværket skal arbejde på at sikre producenter, underleverandører, forbrugere af udstyr samt rådgivende virksomheder den korrekte viden om luftrensning.

Danmark er på forkant med teknologien og mange danske virksomheder eksporterer en stor del af deres produktion og skaber arbejdspladser. DALTEK vil medvirke til at sikre, at gældende dansk og europæisk lovgivning overholdes og at den håndteres ens fra kommune til kommune og fra virksomhed til virksomhed.

DALTEK repræsenterer de private leverandører af udstyr og komponenter over for industri, myndigheder, det politiske system og medier. Netværket vil bl.a. afgive høringssvar til myndighederne om nye lovforslag, bekendtgørelser og vejledninger på området.
Netværkets opgave er at arbejde for luftrensningssektorens samlede interesser gennem samarbejde med politiske beslutningstagere og embedsapparater, kunder og vidensinstitutioner.

DALTEK vil udveksle erfaringer og synspunkter om branchens udfordringer og muligheder - ligesom der skal afholdes kurser og konferencer for brugere, myndigheder og egne virksomheder. Netværket skal desuden udarbejde informationsmateriale til medlemsvirksomhederne om fx støttemuligheder og aktuelle initiativer på lovgivningsområdet.

Netværket dannes med udgangspunkt i brancheforeningen Dansk Miljøteknologi. Blandt medlemmerne vil AVS Danmark, Teldust, Teknologisk Institut og Force Tecnology være de drivende kræfter, der bl.a. vil arbejde på et bredt samarbejde i hele branchen. Medlemskab i DALTEK forudsætter medlemskab af brancheforeningen Dansk Miljøteknologi.

Netværket præsenteres på sommermødet hos Dansk Miljøteknologi d. 19. juni og der afholdes stiftende generalforsamling d. 26. august 2014.

Læs gerne artiklen om luftforurening i Berlingske


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

berlingske

Send til en kollega

0.151