23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BySprint Fiber nu med 6 kilowatt

Bystronic udstyrer nu Bysprint Fiber med en ny 6 kilowatts fiberlaser, hvilket giver mulighed for endnu hurtigere skærehastigheder. Cut Control-funktionen sikrer en pålidelig skæreproces.

Fra og med maj 2014 udvider Bystronic produktporteføljen af BySprint Fiber laserskærere med en 6 kilowatts laserkilde. Den nye laserkilde er tilgængelig for maskinvarianterne BySprint Fiber 3015 og 4020.

6 kilowatts laseren øger BySprint Fibers skærehastighed betydeligt i tynde til medium skæresegmenter. For eksempel i 3 millimeter rustfrit stål med op til 70 procent sammenlignet med 4 kilowatts fiberlaser.

Hastighedsfordelen er endnu større i sammenligning med en 6 kilowatts CO2-laser. I 3 millimeter rustfrit stål er den nye fiberlaser tre gange hurtigere. Afhængig af materiale og pladetykkelse kan antallet af skårne dele øges med op til 300 procent.

Høj grad af skærepålidelighed med Cut Control
Med 6 kilowattslaserens høje skærehastigheder bliver skærepålideligheden vigtigere end nogensinde. Derfor har Bystronic udstyret 6 kilowattsversionen af BySprint Fiber med den afprøvede og testede Cut Control-teknik som en standardfunktion. Cut Control overvåger skæreprocessen. Hvis der registreres ændring i skæreprocessen, standser Cut Control automatisk laseren. Derefter gentages skæringen. Dette reducerer risikoen for fejlskæringer.

Bredt udvalg af lasere
Bystronics produktportefølje inkluderer både CO2- og fiberlasere, med et bredt udvalg af lasere med forskellige lasereffekter. Udover den nye 6 kilowatts fiberlaser, tilbyder Bystronic også BySprint Fiber med en 2, 3 eller 4 kilowatts laser. Cut Control fås som tilvalg for 3 og 4 kilowatts BySprint Fiber-system.

For yderligere information se: www.bystronic.dk

Bystronic Scandinavia
Aavej 4
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25024648
P nummer: 1009592543

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047