23948sdkhjf
Del siden

Bystronic Scandinavia

Bystronic Scandinavia - Din partner i skæring og kantpresning

Bystronic Scandinavia AB blev grundlagt i1989 og er et datterselskab af Schweiziske Bystronic Laser AG som er en del af Conzzeta Holding. Bystronic Scandinavia AB er gruppens salg og service afdeling for Norden og Baltikum.

Bystronic er en førende leverandør af softwareløsninger til pladebearbejdning. Vi tilbyder et omfattende program af højteknologiske maskiner og systemer, som muliggør de bedste betingelser for en effektiv og rentabel produktion. Bystronic står for pålidelighed, høj ydeevne, innovation, pris og brugervenlig betjening. Vores position på markedet har opnået gennem en kontinuerlig fokus på et bredt kvalitets sortiment kombineret med et tæt samarbejde og partnerskab med vores kunder i industrien. Vores kunder omfatter alt fra lokale leverandører til den globale industrielle grupper.

Bystronic er specialiseret i CNC laser maskiner samt Bystronic kantpreser. Ud over Bystronic's egne produkter har vi også agentur varer fra andre førende hardware leverandører i vores produktportefølje

At have gode produkter rækker langt hen ad vejen, men for at blive en komplet leverandør kræves der mere. Bystronic's førende position kommer også af vi har en forståelse for, hvordan vi kan støtte vores kunder i deres daglige arbejde. Denne støtte under forskellige former, er det, vi kalder merværdi:

Brugervenlig software
Bystronic udvikler software skræddersyet til brug i opskæring og bukning processer. De nyeste versioner af Bysoft tilbyder fleksible moduler til styring, design og produktion. Ved hælp af denne optimerede proces giver det dig en behagelig og nem betjening.

Kvalificeret rådgivning
Kvalificeret rådgivning karakteriserers i alle faser af et samarbejde med Bystronic. Vores salgspersonale har alle stor erfaring på området og ved, hvad der skal til for at opnå de bedste resultater.
Vi analyserer den nuværende produktionsprocessen sammen og bidrager til at foreslå, hvordan processen kan effektiviseres. Derefter presenteres forslag på det relevante maskiner til dine behov på kort og lang sigt.

Democenter
I vores democenter i hovedkvarter i Rosersberg nord for Stockholm, har vi maskiner, der er klar til kunde-specifikke demonstrationer i løbet af året.

Uddannelse
Ved hver leverance indgår et solidt uddannelsesprogram, som er skræddersyet efter tidligere erfaringer. Bystronic tilbyder en bred vifte af bruger-orienteret programmering, operatør og vedligeholdelsestræning.

Service og vedligeholdelse
Vi tilbyder sikkerhed gennem egen erfaren, veluddannet og effektiv service organisation.
Vores service teknikere er fordelt over hele scandinavien for at vi så hurtigt som muligt at være på plads. Bystronic tilbyder tilpassede vedligeholdelseskontrakter.

Kundesupport og rådgivning.
Vores kundeservice giver hurtig svar på spørgsmål og løser alle tekniske problemer.

Reservedele
Vores eget reservedelslager i Rosersberg har alle vigtige komponenter. Vores placering i Rosersberg. Tæt ved Arlanda lufthavn. Gør at vi med fly hurtigt kan levere reservedele.

Vores produktsortiment og vores merværdi udgør tilsammen et meget stærk tilbydende system til pladebearbejdning. Et tilbud, der appellerer til flere og flere virksomheder.

Bystronic Scandinavia
Aavej 4
9500 Hobro
Danmark
CVR nummer: DK25024648
P nummer: 1009592543

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031