23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad er du mest til?

Skrue, bolt eller lim når du skal montere? Hvorfor vælge? HellermannTytons FKH-serie er specielt designet til at styre flade kabelbindere og leveres i selvklæbende og-/eller skrubare versioner.

Disse selvklæbende kabelholdere har vist deres værdi i mange år og i mange brancher – især, hvor det ikke er muligt at fastgøre kabler og ledninger med konventionelle befæstelsesløsninger. Læs mere om FKH serien.

Du kan bruge FKH serien som selvklæbende fikseringsløsning når du ikke kan:
· bore et hul
· anvende kantklips
· montere en svejsestuds
· eller hvor sådanne tilgange simpelthen er for tidskrævende eller dyre.

Sammenlignet med skrue-fastgørelsesmetoden giver selvklæbende klips  dig større bevægelsesfrihed og reducerer risikoen for korrosion. HellermannTytons FKH serie af klips, er ideelle til værktøjsfri installation. Se mere her.

Vil du ikke vente på limen tørre?
FKH montageankre kommer med også med muligheden for at montere med skrue eller bolt. Derved virker limen blot som midlertidig montage, indtil du endeligt montere med skrue eller bolt. Hvis der forventes en ekstrem belastning, anbefaler vi at du understøtter din montering med skruer. Læs mere her.

Forskellige overflader
Har du med lav-energi overflader at gøre som PP, PE, metal, lak eller maling, er det FKH serien du skal gå efter. Montageankrene binder fremragende på alt fra f.eks. kabinetter og maskiner, til køretøjer og meget mere. Samtidig får du høj vibrationsmodstand med denne serie.

Vores MB- og TY selvklæbende kabelholder bruges til at styre og bundte kabler nemt i forbindelse med forskellige kabelbindere til forskellige bundtdiametre. Monteringen sker nemt uden brug af skruer, nitter eller boringshuller til bolte. 

TY-serien er mindre end MB-serien og har en 2-vejs kabelbinderindføring i modsætning til en 4-vejs kabelbinding. 
MB og TY kabelholder er velegnede til applikationer, hvor brug af skruer, møtrikker, bolte eller boring huller til at reparere kabler er problematisk eller ikke det første valg. Læs mere her.

Kontakt os allerede i dag for mere info eller vareprøver på tlf. 70 23 71 20, via e-mail på htdk@HellermannTyton.dk eller besøg vores hjemmeside HellermannTyton.dk for mere information.

OBS: Husk at blive en del af VærktøjsKassen.

HellermannTyton
Industrivej 44A, 1. SAL.
4000 Roskilde
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25686837
P nummer: 1007988903

Kontaktperson

MGH

Send til en kollega

0.078