23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom til gratis seminar om fjernvarme

Kamstrup, Thvilum og SILHORKO inviterer alle fjernvarmeværker til et gratis heldagsseminar torsdag den 23. marts 2023. Vi er naboer, så afstanden er kort, men passionen for fjernvarme er stor.

Landet over bliver fjernvarmenettet i øjeblikket udbygget, og det er derfor ekstra relevant at sikre sine anlægsinvesteringer med optimeret og intelligent fjernvarme. Derfor vil vi gerne dele ud af vores viden og dykker på seminariet ned i:

  • Korrosionsforebyggende fjernvarmevand
  • Intelligent fjernvarme
  • Optimeret drift og vedligehold af ledningsnettet


Derudover byder vi på en unik rundtur i produktionen hos både Kamstrup og SILHORKO. Der vil også være sørget for fuld forplejning hele dagen, så du kan lade madpakken blive derhjemme.

Tilmelding
Arrangementet er gratis, men der vil være et begrænset antal pladser. Af hensyn til forplejning bedes du registrere din tilmelding. Tilmelding er først-til-mølle og med maks. to deltagere pr. fjernvarmeværk. 

Se program og tilmeld dig her 

Spørgsmål?
Vi har samlet en masse praktisk information på tilmeldingssiden, men skulle du sidde inde med yderligere spørgsmål til seminariet, er du velkommen til at sende en mail til fjernvarmespecialist Thomas Dalsgaard på tda.dk@silhorko.dk

Silhorko-Eurowater A/S
Århusvej 79, Stilling
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39176513
P nummer: 1003059188

Kontaktperson

Thomas Dalsgaard
Salgschef, Teknisk Vand
+45 87938300 tda.dk@silhorko.dk

Send til en kollega

0.047