23948sdkhjf
Del siden

Silhorko-Eurowater A/S

SILHORKO har mange års erfaring med udvikling, produktion og markedsføring af driftssikre vandbehandlingsanlæg med lang levetid og minimalt behov for vedligehold - tilpasset netop dine behov. Hemmeligheden ligger i materialevalg, teknisk know-how og engagerede medarbejdere.

Vi garanterer for kvalitet og ydelse idet løsninger, materialevalg og processer optimeres til stadighed i tæt samarbejde med leverandører. Derudover anvender vi seriefremstilling, så du er garanteret driftssikre anlæg, kort leveringstid og konkurrencedygtige priser. Produktionen af større trykfiltre ligger i datterselskabet Eurotank A/S i Harlev J.

En del af Grundfos
SILHORKO blev grundlagt i 1936, og det hele begyndte med fremstilling af filteranlæg til rensning af vand til andelsmejerierne. Siden har ekspertisen udviklet sig til at omfatte ren vandbehandling i bred forstand fra drikkevand til ultrarent vand inden for stort set alle brancher.

1. november 2020 blev SILHORKO en del af Grundfos. Hermed blev der skabt en stærk konstellation af know-how, der er med til at styrke Grundfos' igangværende indsats for at udvikle banebrydende løsninger, der løser de globale vand- og klimaudfordringer.

Vandbehandlingsanlæggene sælges uden for Danmark under navnet EUROWATER, primært via 21 salgs- og servicekontorer fordelt på 14 lande. Den internationale kontaktflade udgør fundamentet for en bred erfaringsudveksling og placerer os blandt de førende i Europa.

Silhorko-Eurowater A/S
Århusvej 79, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
CVR nummer: DK39176513
P nummer: 1003059188
432

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047