23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RIVAL søger industriteknikere

Vil du være en del af teamet – dér, hvor de fede emner bliver produceret? Vi søger industriteknikere til RIVAL i Skanderborg. Østjyllands smukkest beliggende industrivirksomhed.

Vi har fuld fart på og fremstiller ”fede” kritiske og kostbare emner til nogle af de mest krævende kunder i dansk og international industri - både som større serieproduktioner og i mindre serier af komplicerede emner.

Drømmer du om at være på hold med de allerbedste?
Har du ambitioner om at udvikle dig til én af de dygtigste i branchen i tæt samspil med nogle af de skarpeste gutter. Så kan det være netop dig, vi søger.

Vi har over de seneste år investeret kraftigt i de mest moderne CNC-maskiner. Produktionen af kritiske og kostbare emner til vores mange spændende og krævende kunder kører på højtryk. Vi har derfor brug for nye medarbejdere til faste stillinger til både dag og aften.

Bliv del af RIVAL-familien
Som ny medarbejder bliver du også en del af vores RIVAL-familie. Vi holder sammen og bakker hinanden op. Her tænkes ”vi” før ”jeg”, og vi gør altid vores bedste. Vi er klar til at ”tage én for holdet”, fordi vi ved, at kollegerne vil gøre det samme.

Det gælder alle i virksomheden – både ledelsen og nye og ”gamle” medarbejdere. Alle vil give dig en plads som ny i RIVAL-familien, og vi forventer samtidig, at du er åben for at træde ind i vores fællesskab.

Vi spiller hinanden gode
Som industritekniker hos RIVAL stiller vi store krav til dine individuelle færdigheder. Det er en nødvendighed, når vi producerer komplekse emner med snævre tolerancer og høje kvalitetskrav.

Samtidig har også vi en fælles interesse i at gøre hinanden bedre. Vores medarbejdere er gerne med til at bane vejen for, at en kollega opnår succes. Vi vægter evnen til at spille hinanden gode – frem for enkeltmandspræstationer.

Vil du være med?
Lyder det som noget for dig, så kontakt vores produktionschef Søren Djursland på telefon 2329 7777 eller mail sd@rival.dk

Ansøgningsfrist den 16.12.2022

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Send til en kollega

0.031