23948sdkhjf
Del siden
Annonce

115 spørgelystne unge mennesker på besøg i Billund

Den 31. oktober 2022 havde vi besøg af 115 studerende fra VIA, IBA og UCL i forbindelse med Billund KarriereTour TECH.

De unge mennesker var bl.a. på rundvisning i maskinparken, hvor de mødte nogle af vores engagerede medarbejdere og fik indsigt i hvordan vi fremstiller værktøjer og prototyper til nogle af de største virksomheder i Danmark og udland.

Spørgelysten og nysgerrigheden omkring karrieremuligheder hos os var stor og det var fantastisk at mærke de unges entusiasme for deres fag.

En af de studerende udtalte sig sådan: ”Jeg syntes besøget var helt i top, man kunne sagtens have brugt en hel dag derude”.

Sidst på dagen fik vi dem på tomandshånd i LEGO House, hvor vi stod klar og kunne fortælle dem mere om mulighederne ved Stansomatic som praktiksted eller specialepartner.​

Vi håber, de vil have os i kikkerten, når de skal finde job både under og efter uddannelse. Og så håber vi også at de har fået appetit på Billund Kommune som et sted de gerne vil bo.

Tusind tak til alle de studerende for besøget.

Har du lyst til at arbejde sammen med os omkring praktik, eksamensprojekt, speciale eller lignende hører vi meget gerne fra dig. Ansøg om praktik eller andet samarbejde på vores hjemmeside. Vi søger lige nu også værktøjsmagere og stanseoperatører.

Billund KarriereTour er arrangeret af Billund Erhverv med støtte fra Billund Kommune og Ole Kirk’s Fond. I dette års Billund KarriereTour TECH deltog 320 studerende, som hver især besøgte 9 lokale tech-virksomheder.

Stansomatic A/S
Kornmarken 25
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17470833
P nummer: 1001294107

Kontaktperson

DK
Dorte Kjeldsen
Marketingkoordinator
dkj@stansomatic.dk

Send til en kollega

0.047