23948sdkhjf

Varmegenvinding: Op til 96% af spildvarme kan genvindes

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Afhængigt af det anvendte system, så kan op til 96% af spildvarmen rent faktisk genvindes i jeres virksomhed.

Den nyeste rapport fra dansk statistik viser, at industriens udgifter til energi er mere end fordoblet. Energiomkostningerne udgør i gennemsnit 80% af produktionsomkostningerne, så enhver forbedring af energiforbruget vil hjælpe.

Læs her hvad du kan forvente af besparelser med varmegenvinding 

Alt for få overvejer hvilken rolle varmen fra deres kompressor betyder. Vi ved fra termodynamikkens love at omkring 94% af denne energi omdannes til varme, og at den spildes til atomosfæren, idet der opstår stor spredning gennem motoren, kølesystemet og især via oliekøleren.

Et varmegenvindingssystem til luftkompressorer giver dig mulighed for at genanvende overskydende varme til din fordel. Det kan eksempelvis være ved at omdirigere den varme luft ud til en kold lagerhal, du normalvis opvarmer gennem traditionelle varmeblæsere, eller til forvarmning af vand til brug i en industriel proces. Det kræver ikke meget fantasi for at se, hvordan et varmegenvindingssystem kan omdanne ens kompressor til en energibesparende maskine.

Få flere energibesparende tiltag i vores univers.

Kontakt os i Granzow, hvis du vil vide mere om trykluft og kompressorer.
Vores specialiserede medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål - eller tage imod din henvendelse, hvis du allerede ved præcist, hvad du skal bruge.
Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web:  www.granzow.dk
Du kan også udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden og så ringer den helt rigtige ekspert dig op.

Vi har mere end 85 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Send til en kollega

0.078