23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Afdelingsleder og Salgschef ved Adding Engineering i Vejle

Vi byder med stor glæde velkommen til Torben Ellegaard hos Adding Engineering.

Torben Ellegaard er tiltrådt i en stilling som Afdelingsleder og Salgschef hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han vil stå med ansvar for Vejle afdelingen.

Torben har en baggrund som El-ingeniør fra Syddansk Universitet, hvorfra han også har en HD i organisation. Desuden har Torben en bestyrelsesuddannelse fra CBS samt en firma specifik uddannelse fra IMD i Schweiz. 

Med 36 års erhvervserfaring som ingeniør, projektleder, leder, CEO, virksomhedsejer og forretningsudvikler har Torben stor erfaring med både salg, forretningsudvikling og ledelse. Han har arbejdet med projekter og produktudvikling i alle faser i et internationalt miljø, ofte i en koordinerende funktion med andre faggrupper, og har en bred viden om virksomhedsrådgivning, Engineering og projektledelse.

Erhvervserfaringen er bl.a. opnået som Service Manager hos Babcock & Wilcox Vølund A/S, Head of Engineering Division, Orsted A/S, CEO hos Stirling-DK A/S, COO hos BoilerWorks A/S samt erfaring fra egen konsulentvirksomhed.

Torben skal stå i spidsen for salget af Adding Engineerings ydelser i regionen, og har som leder og salgschef ansvar for at servicere kunderne i Midt- og Sydjylland samt på Fyn.

 

Torbens egne spidskompetencer:

·         Forretnings- og strategiudvikling

·         Produktudvikling – Startups

·         Innovation

·         Projektudvikling

·         Projektledelse

·         Leder- og teamudvikling

·         Rekruttering

 

Adddingengineering.dk

 

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.094