23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bukkemaskiner i høj kvalitet og med stor fleksibilitet

Erbend kantbukkemaskiner manuelle og motoriserede, samt servo-motoriserede er nogle af de mest effektive bukkemaskiner på markedet. Hurtige og præcise !

Det er et meget spændede program som Kapema kan tilbyde med ERBEND svingbukkere i manuelle og motoriseret udgave.  

Den manuelle bukker type UFA fås på hjul og er derfor yderst fleksibel i produktionen i denne flytbare udgave.

De fleste af svingbukkerne er med roterbar overvange med 2 arbejdsstationer. Maskinerne kan udrustes med forskellige styringer og mange forskellige værktøjer bl.a. 120 mm høje gedefodssegmenter. Mulighed for CNC 3D styringer med option for 3D dataimport, servomotoriseret pladeanslag op til 4 meters dybde, servomotoriseret A-akse, 350 mm åbning på Z-aksen. Komplet laser sikkerhedsudrustning.

ERBEND motoriseret guillotinesaks er udstyret med 750 mm NC motoriseret pladeanslag, samt en særdeles betjeningsvenlig styring type ELGO P40T touchscreen digital NC styringsenhed.

ERBEND’s produkter udvikles og fremstilles i Bursa i Tyrkiet. Der benyttes udelukkende kendte kvalitetskomponenter i fremstillingen af de færdige maskiner. ERBEND er kompromisløs indenfor deres udvikling og produktion, kun den allerbedste kvalitet accepteres. Desuden er der stor fokus på at minimere produkternes energiforbrug.

Bukkemaskiner

Kapema A/S
Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28151489
P nummer: 1010915240

Kontaktperson

MS
Mogens Sørensen
Produktchef
+45 40241518 ms@kapema.dk

Send til en kollega

0.031