23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal du arbejde med Molios beskrivelsesstruktur 2.0?

Kig med på dette webinar, hvor vi introducerer nogle store nyheder til vores beskrivelsesværktøj: NTI CONNECT – SPECS. Med den nye version af SPECS er den nye beskrivelsesstruktur 2.0 fra Molio nu fuldt understøttet.

Dato:

Den 14. september kl. 09:00-10:00

Nu kan du nemt implementere den, da NTI CONNECT - SPECS hjælper dig med at holde struktur på beskrivelsesdokumenterne samt de nye dokumenttyper, der indføres.

Desuden har vi gjort en del af funktionerne i SPECS gratis. Med en digital platform som SPECS undgår du den manuelle proces med at lære at holde styr på de forskellige nye dele af den nye beskrivelsesstruktur. Sagt på en anden måde: Vi har gjort det hårde arbejde for dig.

Så nu får du uden ekstra omkostninger mulighed for at få digitaliseret beskrivelsesprocessen og være bedre rustet til fremtidens behov. Hvis du ønsker at digitalisere din proces yderligere, så kan du uden at skulle konvertere noget, hurtigt få adgang til features i den betalte version og du kan derfor fortsætte dit arbejde uden afbrydelser.

Derudover kan du få glæde af den sammenhæng som skabes i projektet med NTI CONNECT - PARTS, hvor data fra bygningsmodellerne gøres tilgængeligt for alle og kan kobles direkte til beskrivelserne i NTI CONNECT - SPECS. Vores integration til BIM 360/Autodesk Docs gør endvidere, at du kan interagere direkte med bygningsmodellerne ved at få vist, hvor en bygningsdel findes i bygningsmodellen.

Agenda:

  • Indledning v. divisionschef i BYG, Mark Peter Rockall
  • Få gratis adgang til en del af NTI CONNECT – SPECS v. Head of Business Development, Michael Sebbelin Porskær
    • Hvordan får jeg adgang?
    • Hvilke funktioner er gratis?
  • Molio fortæller kort om den nye beskrivelsesstruktur, Beskrivelsesværktøj 2.0 og mulighederne ved at arbejde digitalt med beskrivelser.
  • Produktejer, Simon Fiele, gennemgår nye features i NTI CONNECT – SPECS, og viser dig, hvordan de passer ind i dine arbejdsgange.
  • Q&A: Michael og Simon besvarer alle dine spørgsmål

Målgruppe

Webinaret er målrettet alle i byggebranchen.

Du kan tilmelde dig lige her

Vi glæder os til at se dig!

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

PBB
Peter Bjørnum Bøttern
Marketingkonsulent

Send til en kollega

0.031