23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vælg din fleksible fødevareemballage på et oplyst grundlag

Emballagekursus inklusiv rundvisning hos Ehrno Flexible A/S

Kurset henvender sig til emballageansvarlige og indkøbere i fødevarevirksomheder og hos emballage­producenter

 Kursusindhold

  • Formålet med at emballere fødevarer. Emballagens funktion
  • Fødevareproducenten/forbrugerens krav til fødevareemballage
  • Sammensætning af fleksibel emballagemateriale
  •                 Barrierelag, typer, egenskaber samt fordele og ulemper i forhold til den specifikke fødevare
  •                 Hvorledes man ved korrekt laminatsammensætning kan tilgodese krav til fødevareholdbarhed
  • Tryk og lamineringsprocesser
  •                  Migration fra emballage til fødevarer
  • Entydig navngivning af laminater således at misforståelser undgås
  • Analyse af emballager med henblik på fejlfinding
  • Fødevarelovgivning med hovedvægt på EU-lovgivning
  • Overensstemmelseserklæringer (Declaration of Compliance)       
  • Bæredygtig emballagestrategi/udvidet producentansvar
  • Konstruktion af bæredygtige laminater til emballering af specifikke fødevarer
  • Bæredygtige laminater i relation til pakkemaskiner
  • Recyclingsprocesser – mekanisk og kemisk

 

Dagen afsluttes med en rundvisning i produktionen hos Ehrno Flexible A/S kl. 15.30 - 16.30.

Se mere og tilmeld her

Dansk Materiale Netværk
Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27210678
P nummer: 1009932999

Kontaktperson

TBP
Tanja B. Pedersen
tbp@dmn-net.com

Send til en kollega

0.031