23948sdkhjf

Standard eller individuelle løsninger til dit behov

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Lad os tale om mulige løsninger på Spånligaen

Hos AVS er vi eksperter i miljøteknologi og tilbyder et bredt produktprogram fra nogle af verdens førende udbydere. Med vores løsninger sikres du de bedste muligheder for at få et sundt og sikkert arbejdsmiljø, hvad enten det drejer sig om ren luft, forlængelse af køle-smøremidlernes levetid, nedsættelse af trykluft-støj eller fjerne statisk elektricitet.

Kig forbi Spånligaen, hvor vi blandt andet viser:

 • Partikler, partikler, partikler – størrelsen betyder noget
  Olietågeudsugning med Absolent og Filtermist, der ikke bare sikrer medarbejdernes helbred, den reducerer også driftsomkostningerne. 

 • Bliv fri for bakterier og forlæng levetiden på dine køle-smøremidler
  Kæmper du med snavsede og fedtede maskiner, kan du også få demonstreret vores lavtryksvaskere fra PH-Cleantec, der let løser opgaven. Og den helt nye model kan endda desinficere køle-smøremidler. Ved at renholde dyre maskiner øges levetiden. 

 • Forlæng kølevæskens levetid
  Med en Chip Trapper får du en effektiv metode til regelmæssig rensning af kølevæsker, da den effektivt opsuger spåner o.lign. Du slipper for, at spåner sendes direkte ind i værktøjer, beskadiger pumper eller hæmmer flowet af kølevæske i en maskine pga. af tilstopning.

 • Effektiv magnetisk filtrering af olie/køle-smøremiddel
  Med Eclipse magnetisk filtrering får du den mest effektive metode til at fjerne de små jernpartikler, der cirkulerer i olie- og smøremidlet ved maskinbearbejdning.

 • Opsugning af kølemidler, støv og metalspåner
  Kerstar tilbyder en bred vifte af højtydende industristøvsugere, der passer til alle krav. Kerstar-støvsugere hjælper med at holde arbejdsmiljøer rene og beskytter folk mod eksponering af potentielt skadelige luftbårne partikler – fra effektiv asbestfiberopsamling til overskydende kølevæske og spånfjernelse i CNC-værktøjsmaskiner.

Vi glæder os til at tale med dig om mulige løsninger.
- et godt og sikkert arbejdsmiljø betaler sig og kan ses på bundlinjen!

Mød os på Spånligaen den 6. – 8. september 2022
Spånligaen er åben for alle og det er gratis at deltage
Se mere om Spånligaen og tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.078