23948sdkhjf

Nyt ansigt ved Adding Engineering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adding Engineering ApS

Vi byder med stor glæde velkommen til Project Manager Kennet Strøm Jensen hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg.

Kennet Strøm Jensen er tiltrådt i en stilling som Projektleder hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

 Kennet har 13 års erhvervserfaring fra flere forskellige rådgivende ingeniørfirmaer.

Han har en faglig baggrund som Industriel bygningssnedker forud for uddannelsen som Bygningskonstruktør fra Nordjyllands Erhvervsakademi.

I de sidste 6 år har han arbejdet som Projektingeniør ved Niras med projektering og 3D modellering af alt fra fjernvarmeanlæg, terræn modellering, røranlæg i terræn, pumpestation til spildevand, anlæg til skybrudsikring, produktionsanlæg til fødevarer og byggematerialer samt Pharma.   Derudover har han arbejdet med udvikling og implementering af BIM og IKT hos Niras samt programtilpasning af AutoCAD Plant 3D.

Kennet er vant til at indgå i et tæt samarbejde med kollegaer i projektteams, og at stå for koordinering af bl.a. bygningskonstruktioner og -installationer, tekniske anlæg, stålkonstruktioner og røranlæg.

Som erfaren projektingeniør vil Kennet styrke Adding Engineerings gruppe af projektledere, der hjælper firmaets mange kunder med at styre og gennemføre store og komplekse tekniske projekter.

Kennets første opgave bliver engineering herunder P&I-diagrammer etc. på et større udenlandsk affaldsforbrændingsanlæg.

Spidskompetencer 

·          AutoCAD Plant 3D og Civil

·          Proces flow - og P&I - diagrammer

·          Rørsystemer

·          Stålkonstruktioner

·          Teknisk design

·          3D arrangement

 

Vi byder velkommen til Kennet Strøm Jensen ved Adding Engineering.

Adddingengineering.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adding Engineering ApS

Gasværksvej 26
9000 Aalborg
Danmark
Adding Engineering ApS

Send til en kollega

0.078