23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NTI Scaffplanner

Fremtidens planlægningsværktøj til stilladser

I dag er planlægningen af stilladser meget sparsom, og det kan få alvorlige konsekvenser. Faldulykker hører til blandt de mest alvorlige arbejdsulykker på en byggeplads. BIM-modellering bliver i højere og højere grad en del af midlertidige projekter, som fx stilladser.

I Norge har NTI SCAFFPLANNER nydt stor succes hos store entreprenørvirksomheder som fx Skanska og Ramirent. De har nemmere ved at planlægge alt omkring stilladserne samt få mere nøjagtige styklister, som lageret kan pakke efter, og de melder om tidsbesparelser på 20 % på deres stilladsprojekter.

Fordi NTI SCAFFPLANNER er et BIM-værktøj, har du mulighed for at gennemføre problemløsning med dine montører på et helt andet niveau, fordi I sammen kan tilgå en 3D-model af stilladset uden at skulle mødes fysisk.

På webinaret vil Sales Director, Lars Kanneworff fra Danmark, og løsningsrådgiver, Jan-Ove Lytomt fra NTI Norge, forklare, hvordan du kan udnytte mulighederne i NTI SCAFFPLANNER.

Program

  • Nutidens BIM
  • Forbindelsen mellem stilladser og BIM
  • Sådan modellerer du effektivt stilladser
  • Udbud, BOM, dokumentation og HSEQ
  • Q&A: Lars og Jan-Ove besvarer alle dine spørgsmål – enten i plenum eller på et senere tidspunkt, hvis det passer dig bedre.

Målgruppe
Totalentreprenører, entreprenører, stilladsentreprenører, stilladsudlejere, udlejningsfirmaer, ISO-virksomheder (isolering, stillads og overfladebehandling)

Du kan tilmelde dig webinaret her

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Kontaktperson

PBB
Peter Bjørnum Bøttern
Marketingkonsulent

Send til en kollega

0.062