23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vækstende nordjysk underleverandør opruster til fremtiden

RALA STÅL i Hadsund opruster med ny kvalitetsansvarlig

Med en stigende omsætning og stigende efterspørgsler fra større kunder sikrer den nordjyske virksomhed, RALA STÅL nu kvaliteten endnu mere. Det sker i sammenspil med markedsudviklingen og kundernes forventninger til kvalitet og behov for gennemarbejdet produkter til komplekse opgaver.

Den stigende vækst for RALA Stål skyldes i høj grad virksomhedens interne optimeringer samtidig med fleksibilitet og omstillingsparathed tilgodeses i processerne. Denne udvikling har gjort det naturligt at få en kvalitetsmedarbejder med på holdet, som sikrer virksomhedens og kundernes forventninger til produkterne sideløbende med en øget volumen i produktionen.

Administrerende direktør for RALA Stål Steen Langberg tilføjer; ”På nuværende tidspunkt styrkes markedspositionen for RALA Stål, hvilket skyldtes en stigning af antallet af større kunder, hvor det kræver vi internt kan håndtere forøget aktivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi fokuserer i højere grad på procesoptimeringer, hvor vi forøger proceskontrollen med henblik at teste og kvalitetssikre alle produkterne, således kunden kan forvente et gennemarbejdet produkt”

Netop proceskontrollen er for Steen en vigtig brik i videreudviklingen af virksomheden; ”Vi ser frem mod produktionsprocesser, der i højere grad opnår ensartethed og flow samtidig med vi er omstillingsparate og kan eksekvere hurtig efter kundens ønsker”.

RALA Ståls nye kvalitetsansvarlige Frederik Møller Arentsen nævner: ”Mine arbejdsopgaver bliver fra start at danne mig et overblik over produktionsprocesserne og hvilke arbejdsgange for medarbejderne der på nuværende tidspunkt kan forbedres. Jeg lytter til medarbejderne i produktionen, og implementere løbende nye tiltag til gavn for videreudviklingen af medarbejdernes opgaver samtidig med fejl formindskes og produkterne er kvalitetssikret efter standarder”.

Hertil nævner produktionsansvarlige Mikkel Sandager; ”Vi er certificeret efter EN 1090, hvor produkterne CE- mærkes. Dertil laver vi løbende kvalitetstjek af vores processer og medarbejdere. Vi ønsker at klæde vores medarbejdere mest mulig på til opgaven for at sikre, at vi i sidste ende kan levere et kvalitetssikret produkt efter kundens forventninger og relevante standarder”.

I forhold til fremtidens fokusområder nævner Frederik;” Min primære opgaver bliver at formindske fejl til gavn for vores kunder. Vi ønsker at bevare kundernes tillid og sikrer vores løsninger lever op til kundens forventninger”. Hertil nævner Frederik vigtigheden i at sikrer og bevare de enkelte certifikaters standarder, så fremtidens procesoptimeringer og proceskontrol understøttes af sikkerhed og kvalitetskontrol.

Afslutningsvis nævner Steen; ”Med Frederik på holdet står vi strategisk stærkere i fremtiden, hvor vi kan håndtere større kunder med stigende kvalitetskrav.”

RALA Stål er underleverandør til flere forskellige opgaver, hvor virksomheden fokuserer på fleksibilitet og omstillingsparathed til fremtidens stålopgaver. RALA Stål tilbyder alt indenfor laserskæring, vandskæring, pladebearbejdning, spåntagning og svejsning samt meget mere.

Læs mere Lige her

Rala Stål ApS
Norgesvej 1
9560 Hadsund
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27605753
P nummer: 1009859183

Kontaktperson

SE
Sarah E.
Marketing Manager
se@rala-staal.dk

Send til en kollega

0.093