23948sdkhjf

Har du brug for at måle belastningen i dit transportanlæg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pepperl+Fuchs A/S

Men virker opgaven uoverskuelig med store rå datamængder på Ethernet, feltbusser, PLC’er, Windows Blue-screen-of-death og dyre konsulenter.

Så tilbyder Pepperl+Fuchs løsningsafdeling kaldet Solutions at lave en nøglefærdig pakkeløsning til dig til en overskuelig pris, med Lidar og en robust LINUX-baseret industriPC kaldet MSEU-F600-Contour2D med tilpasset software og nødvendige kabler til at sammenkoble Lidar og IndustriPC; du skal bare selv montere op og tænde for strømmen så får du præsenteret de færdige data i dit eget Windows-miljø.

 Hvis du har idéen til en automatiseret måleopgave pakkeløsning som nemt tilpasses din applikation baseret på vores R2000 Lidar; som er en laserbaseret Scanner der lige som en primærRadar er baseret på refleksion fra de emner som strålen rammer. R2000 har fuld 360° synsvinkel, op til 250000 målinger i sekundet og med en vinkelopløsning ned til 0,014° er den perfekt til realtidsopmålinger også under bevægelse såvel indendørs som udendørs takket være de avancerede filterfunktioner, der kompenserer for f.eks. nedbør. Rækkevidden er op til 60 meter på hvide emner.

Kendte måleapplikationer inkluderer f.eks.:

Måling af friareal på transportbånd, denne applikation gennemgås på billederne.

Da emnerne på bæltet jo skygger for strålen fra LiDar’en kompenserer softwaren i industriPC’en for dette og beregner bæltebelastning, samt giver statistik om pakkestørrelser i forskellige bredde- og højdegrupper. Dataformat tilpasses kundeønsker.

Har du flere bånd køber du bare en pakke mere.

Andre applikationer med Lidar-pakke kunne være:

Opmåling af emner til beregning af transportomkostning.

Kortlægning og placering af kørestrømsanlæg til eltog

Overvågning af fyldning af tank/silo med f.eks. pulver der rejser sig som en bjergtop i midten.

You-Tube om R2000 Lidar generelt

Mere læsestof om R2000 Lidar

I tillæg til de højopløselige HD og UHD-opmålingsudgaver af R2000  beskrevet ovenfor findes en billigere gør-det selv Detektionsudgave, hvor man ikke får rå reflektionsdata retur på Ethernet men via en simpel  grafisk brugerflade på PC selv definerer nogle detektionsfelter, som kan aktivere nogle transistorudgange på R2000, altså en form for 360° nærhedssensor som giver øjne i nakken.

Udvalget af detektionsLidar i Serie R2000


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pepperl+Fuchs A/S

Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Danmark
Pepperl+Fuchs A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Pakker hulter til bulterPakkerne skygger for laserenUden skyggekompenseringMed skyggekompenseringStatistikRobust LINUX-baseret PC

Send til en kollega

0.078