23948sdkhjf

Jagter du sekunder i hverdagen?

| Medlemsnyhed | Indrykket af HellermannTyton

Slås du med dårlig ergonomi og lang montagetid, når du monterer mange kabelbindere? Nu kan du montere en kabelbinder rundt om emnet på cirka 1 sekund!

Montagetid er en udfordring!
I en produktion, hvor der i dag manuelt monteres rigtig mange kabelbindere, er tid og ergonomi ofte en udfordring.
Vi ved, at en komplet manuel montagecyklus af kabelbindere tager cirka 8 til 10 sekunder, og den manuelle bindermontage kan være en ergonomisk udfordring for dine operatører.


Vi har løst denne opgave for dig
Med vores fuldautomatiske kabelbinder system ATS3080, får du værktøjet til eliminere udfordringerne.
Værktøjet monterer en kabelbinder rundt om emnet på cirka 1 sekund. I det omfattende tilbehørsprogram kan du finde løsninger, der afhængig af dine ønsker og dit set-up, kan medføre, at ATS3080 monteres og aktiveres på flere forskellige måder. Det kan være nedhængt fra loftet, en fast benchmount og med en fodpedal eller sensorstyring, der aktiverer bindingen. ATS3080 kan desuden  integreres i en fuldautomatisk robot produktionsproces.


Slut med anstrengte arbejdsstillinger
Med ATS3080 systemet skal dine operatører ikke længere udfordres af gentagne og konstant anstrengte arbejdsstillinger og samtidig sparer du masser af tid i din produktion.


Ingen kabelbinderaffald
Da ATS3080 systemet er baseret på bånd med løse kabelbinderhoveder og endeløs kabelbinderbånd får du desuden den fordel, at der ikke er noget kabelbinderaffald, der skal samles op efterfølgende. ATS3080 kan montere kabelbindere rundt om emner op til Ø80 mm.

Lækkerier og inspiration
Vil du se det hele i aktion, har samlet nogle korte videoer om ATS3080 lige her:

Kontakt os allerede i dag og lad os hjælpe dig med at spare tid.
Work smarter – NOT harder!

Vi kigger gerne forbi og giver dig en demonstration, og vi er altid klar med yderligere materiale og rådgivning. Ring blot til os på 70 23 71 20 eller besøg vores hjemmeside på: Hellermanntyton.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HellermannTyton

Industrivej 44A, 1. SAL.
4000 Roskilde
Danmark
HellermannTyton

Send til en kollega

0.078