23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Afstandsmåling: Lille og vågen er bedre end stor og doven

Kompakt lille afstandsmåler, som klarer emner i hastig bevægelse op til 15 m/s på op til 150 m afstand mod en refleks

Størrelsen (HxBxD) er kun 107x55x81 mm, IP67 vandtæt med hærdet plexiglas front, og enheden er opbygget omkring stabilt metalchassis med indbyggede gevindhuller til montage. Som tilbehør til brug ved lange afstande fås et justeringsbeslag som giver enkel indjustering i begge akser.

Perfekt til automatiseret højlager og lignende applikationer hvor plads er begrænset og hastigheden høj

Samtidig er gentagelsesnøjagtigheden høj under 1 mm, med en opløsning på 0,1mm. Baseret på Pulse Ranging Technology (måling af tidsforsinkelse af refleksion), som er en robust teknologi, med høj immunitet over for f.eks. omgivende lys, partikler i luften og temperaturændringer.

Indbygget Display, så afstand kan verificeres med det samme og kraftige indikatorer til statusovervågning. Displayet benyttes også til menu-drevet opsætning med trykknapper; derfor intet behov for ekstern programmeringsenhed eller laptop. Nem indjustering takket være synlig rød øjesikker Klasse 1 laser.

Klassisk lynhurtigt SSI-interface, Robust og sikker punkt-til-punkt opkobling på to par i realtid, ingen forsinkelse over bus.

Udover 150 m versionen, findes også en 50 m udgave til reduceret pris og en lavtemperaturudgave til drift i området -30° til +60° C, f.eks. i frysehus.

Pepperl+Fuchs A/S
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13387540
P nummer: 1000554405

Send til en kollega

0.063