23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Beboelsescontainer med gas forbrændingstoilet

Beboelsescontainer til 2 personer: Til kunde i Grønland leverer DC-Supply A/S beboelsescontainer med gas forbrændingstoilet. Indeholder fælles soverum, køkken og bad.

Denne specialbyggede beboelsescontainer fra DC-Suppyl A/S - Danish Container Supply er leveret til kunde i Grønland. Beboelsescontaineren kan huse to personer og er indrettet med fælles soverum, hvor hver person har egen seng samt eget skab og knagerække. Her er komplet køkken med vask, kogeplader og køleskab samt spiseplads. Beboelsescontainerens badeværelse er udstyret med brus, håndvask og gas forbrændingstoilet. Her forbrænder anlægget ved meget høje temperaturer, så alt der er tilbage efter toiletbesøg er lugtfri og bakteriefri aske. Forbrændingsprocessen drives af gas i stedet for elektricitet, så toilettet kan anvendes på steder uden strøm. Toilettet er vandfrit og skal således heller ikke forbindes til et kloaksystem. 

Beboelsescontaineren er baseret på en isoleret 20 fods ISO container, som efter ombygning er re-certificeret (CSC-godkendt), således den kan sendes som en traditionel 20 fods container til Grønland.

Se hele casen på vores hjemmeside her >>

Kontakt os gerne på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk, hvis du også skal etablere beboelses-  eller opholdsfaciliteter i Grønland. Vores erfarne personale er klar med råd og vejledning omkring fornuftige løsninger i forhold til de geografisk specifikke forhold i Grønland.

 

DC-Supply A/S - Danish Container Supply
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70895315
P nummer: 1002330580

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063