23948sdkhjf
Del siden

DC-Supply A/S - Danish Container Supply

DC-Supply A/S - Danish Container Supply: Vi har container løsningen!

DC-Supply A/S - Danish Container Supply har siden 1981 produceret og leveret standard- såvel som special containerløsninger til både civile og militære formål over hele verden. Dertil har vi forskellige agenturer for inden for både containerlåse og -tilbehør som eksempelvis alarmer, lys og trapper.

Medarbejderstaben består af et stærkt team af ingeniører, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrere og administrative medarbejdere. Vores  høje faglighed og evne til at samarbejde sætter os i stand til at producere og konstruere specialbyggede containere på et teknisk højt niveau. DC-Supply A/S - Danish Container Supply har hovedsæde, produktion og lager i Nørresundby samt lagerfaciliteter i både København, Vordingborg, Odense og Århus.

Vi har konstant fokus på intern udvikling af vores kompetente medarbejdere, og vi stiller høje krav til kvalitetsstyring - det dokumenterer blandt andet vores  kvalitetscertificering efter ISO 9001:2015. Vi følger altid alle opgaver til dørs, og følger naturligvis op indtil den endelige slutaflevering har fundet sted.

Vi leverer container løsninger, der spændet vidt - alt fra standard ISO containerløsninger til unikke specialbyggede, kundetilpassede løsninger. Ingen opgave er hverken for lille, for stor eller for fantasifuld!

DC-Supply A/S - Danish Container Supply
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Danmark
CVR nummer: DK70895315
P nummer: 1002330580
50
ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047