23948sdkhjf

Stansomatic opnår flot score i EcoVadis-rating

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stansomatic A/S

Vi har fået bronze for vores CSR-indsats - for anden gang i træk.

Det er anden gang, at Stansomatic A/S deltager i en EcoVadis vurdering og vi er stolte af at kunne sige, at vi har modtaget en bronzemedalje.

Vi synes, det er vigtigt med en ekstern vurdering af vores CSR-indsats for at sikre, at vi lever op til kundernes krav, og de krav, vi stiller til os selv. Derfor er vi også glade for, at vi har forbedret os i forhold til sidste år, hvor vi også fik bronze! 

Evalueringskriterierne omfatter blandt andet arbejdsforhold, menneskerettigheder, miljø, etik og bæredygtige indkøb. Vi udmærker os især på menneskerettigheder, miljø og arbejdsforhold - det er vi ret stolte af, for det afspejler de værdier, vi arbejder med hver dag.

Vi stræber efter stjernerne og satser på at forbedre os endnu mere næste år.

Hvis en EcoVadis rating er en del af din virksomheds leverandørkrav, kan du tale med os om udstansning af avancerede emner i tyndt metal og stål.

 

Om Stansomatic

Stansomatic er eksperter i udstansning af avancerede emner i tyndt metal og stål. Vi er din erfarne og nytænkende sparringspartner fra idé over højteknologisk masseproduktion til tilpasning til den videre produktion.

Stansomatic A/S har egen konstruktionsafdeling og værktøjsafdeling, hvor følgesnitværktøjerne konstrueres og fremstilles. Emneudvikling foregår ofte i et meget tæt samarbejde med kunden. Emnerne fremstilles i følgesnitværktøjer og moderne stanseautomater med pressekraft op til 63 tons og hastigheder op til 800 slag/min.

Vi fremstiller prototyper, prøveserier og mindre seriemængder, både som plane og bukkede emner. Disse fremstilles vha. trådgnistning og ætsning og simple bukkeværktøjer. Vi håndterer også medical validering og PPAP og tilbyder automatisk pakning med 100% vision kontrol i tape on reel eller trays. Derudover kan vi tilbyde omstøbning af metalemnet i reel-to-reel, lasergravering og lasersvejsning.

Med mere end 50 års erfaring og en stærk kultur for innovation kan vi optimere dit projekt, så du får den mest funktionelle løsning billigst muligt.

Om Ecovadis

EcoVadis er et uafhængigt og globalt bureau, der vurderer leverandørers bæredygtighed. Evalueringskriterierne omfatter blandt andet arbejdsforhold, menneskerettigheder, miljø, etik og bæredygtige indkøb. EcoVadis vurderer leverandørernes CSR-performance inden for 150 købskategorier i 110 lande. Analysen tager afsæt i mere end 65.000 globale leverandører og metoden bygger på internationale CSR-standarder. Læs mere på www.ecovadis.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stansomatic A/S

Kornmarken 25
7190 Billund
Danmark
Stansomatic A/S

Send til en kollega

0.078