23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endebearbejdningsmaskiner i særklasse fra tyske Transfluid

Transfluid endebearbejdningsmaskiner er produceret i Tyskland. Firmaet har produceret avancerede rørbearbejdningsmaskiner i over 35 år og er markedsledende indenfor produkter til bearbejdning af rør.

Endebearbejdningsmaskinerne sælges både som stand-alone maskiner eller som fuldautomatiske produktionsceller, der selv loader, endebearbejder og unloader.

Enkel automatisering af rørbearbejdning med anvendelse af den nyeste CNC-teknologi.

I Transfluids program findes flere forskellige typer endebearbejdningsmaskiner:

Type EX til ekspandering, reducering og klipning.

Type UMR, roterende endebearbejdningsmaskine perfekt til komplekse processer, bl.a. opkravninger i enden af røret. Kan lave alle vinkler fra 20-90° i én operation.

Type REB, universal maskine, kan lave ufatteligt mange former med komplekse geometrier. Kan have op til 8 værktøjer styret af en touchskærm. En særlig fastspændingsenhed giver også komplekse og ekstreme grader af aksial rørbearbejdning.

Type SRM multifunktionsmaskine giver mulighed for bearbejdning af rør som allerede er blevet aksialt formet, mulighed for bearbejdning af skarpkantede elementer og for afslutning med en ekstrem god finish. Med korte fastspændingslængder kan du forme stort set alle geometrier selv efter bukkeprocessen. Der anvendes her roterende teknologi.

www.kapema.dk

 

Kapema A/S
Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28151489
P nummer: 1010915240

Kontaktperson

GT
Gert Thomsen
Produktchef
+45 30303820 GT@kapema.dk

Send til en kollega

0.031