23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ledelsesændring ved KSN

Ny administrerende direktør ved KSN Industri A/S i Bjerringbro

Vi er glade for at kunne meddele, at Per Rasmussen er tiltrådt som ny administrerende direktør hos KSN Industri A/S i Bjerringbro pr.1. oktober 2021.

Per Rasmussen blev ansat i en stilling som salgs- og marketingdirektør hos KSN 1. februar 2021 og afløser Henrik Larsen, der fortsætter i en stilling som salgs- og projektansvarlig for specialmaskiner og som teknisk sparringspartner i virksomheden.

- ”Jeg er utrolig glad for og stolt over at have fået mulighed for at lede KSN på den videre rejse. KSN er en virksomhed med et stort potentiale og meget engagerede og kompetente medarbejdere. Min væsentligste opgave bliver sammen med organisationen at udnytte vækstpotentialet internationalt og i Danmark – en proces som er godt i gang og blev igangsat ved min tiltrædelse som salgs- og marketingdirektør - og løfte KSN til et endnu højere niveau gennem et nyt digitalt univers til branding/marketing, udbygning af salgskanaler/markeder og et styrket værditilbud med kunden i centrum.” udtaler Per.

Derudover bliver opgaven at sikre en stærk og effektiv produktion og supply chain, der kan understøtte væksten og brande KSN som en attraktiv arbejdsplads for at kunne tiltrække de dygtigste medarbejdere.

 

Kontaktinfo på Per:
E-mail:      plr@ksn.dk
Mobil:        +45 20 47 82 25

KSN Industri A/S
Bjerring Hede 12
8850 Bjerringbro
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31074517
P nummer: 1000346094

Send til en kollega

0.078