23948sdkhjf

Perfekt og hurtig palletering

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Gribesystemer til ethvert behov

Octopus er en serie af vakuum gribe systemer med et bredt sortiment af tilbehør og komponenter, der er designet til at dække behovet for palletering i forskellige sektorer af industrien. Systemet er ideelt til at stable kartoner, sække, kasser og håndterer også karton-mellemlagene og træpallerne.

Octopus er i stand til at sikre grebet på de forskellige overflader uden at man skal udskifte sugekopper hver gang. Dette gælder også, når overfladen af genstandene, der skal flyttes kun fylder 5% af sugepladen.

Alle Octopus systemer er sammensat af en trykluft vakuum ejektor, en krop i anodiseret aluminium, samt sugemåtter, der tilpasser sig langt de fleste overflader, hvad enten den er glat, ru eller uregelmæssig.

Octopus tilbyder et meget bredt udvalg af sugekopper i forskellige materialer og former, afhængig af anvendelse. Man kan vælge mellem svampe eller sugekopper og yderligere komponenter, såsom afspærringsventiler, der kun suger ved kontakt med produktet eller sugeplader med kalibrerede og selvrensende mikrohuller, der er velegnet til støvede omgivelser.

Octopus vakuum gribe systemer kan operere lodret, vandret, skråtstillet og endda på hovedet afhængigt af genstandens gribeoverflade.

Mød os på hi messen den 5. – 7. oktober 2021
Kig forbi stand L9362 og få en snak om dine udfordringer
Se mere om vores deltagelse på hi messen her

 Det koster 100 kr at deltage på messen.
Brug vores kode hi-20734 og bestil din billet gratis her

Vi glæder os til at tale med dig om mulige løsninger.
- automatisering og effektivitet betaler sig og kan ses på bundlinjen!

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078