23948sdkhjf

Kæmper I med spåner i kølevæsken?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Undgå oliespild med en ideel løsning til opsamling af væsker

Rensning af kølevæsker er en vigtig faktor i arbejdsprocesserne i moderne industri. Udover produktkvaliteten sikres materiellet og processen samtidig med at både medarbejder og miljø beskyttes.

De fleste værktøjsmaskiner afgiver som bekendt spåner i større eller mindre omfang, der naturligt ryger med i kølevæsken. Regelmæssig rensning af kølevæsker forhindrer, at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske i en maskine pga. af tilstoppelse. Herved undgås dyre maskinstop og ødelagt udstyr samtidig med, at man sparer kostbar tid!

Gør rengøringsprocessen til en nem og overskuelig opgave
Med en Chip Trapper får du en effektiv metode baseret på trykluft til regelmæssig rensning af kølevæsker, da den effektivt opsuger spåner, skår o.lign. Du slipper for at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske uden at skulle skovle spåner op af kølevæsken eller at have fingrene nede i væsken.

Chip Trapperen fjerner helt enkelt spåner fra brugte væsker ved at suge den snavsede væske ind i en tromle, hvor spånerne fanges i en filterpose for herefter at kunne sende den rensede væske ud igen. Chip Trapper findes i tre forskellige størrelser, der kan rumme hhv. 114, 208 og 416 liter.

Elektriske våd- og tør støvsugere
Swarf Vac er en mobil industriel enhed designet til at opsuge kølemiddel (skum) og metalspåner. Motorenheden er beskyttet af et system, der forhindrer at beholderen bliver overfyldt med væske samt et perforeret stålfilter, der forhindrer at spåner suges ind i vakuummotoren.

Beholderen er udstyret med en afløbsslange og prop til at tømme beholderen for væske. I beholderen sidder en perforeret stålkurv med løftehåndtag. Denne kurv opfanger metalflis / spåner. Når kurven løftes ud af beholderen, forbliver væsken i beholderen, som derefter tømmes via afløbsslangen. Leveres med enten en 38 mm eller 51 mm slange og div. Værktøjssæt kan tilkøbes.

Kom og hør mere på hi messen
Kig forbi stand K.8220.01 og få en snak om mulige løsninger.
- for ved at renholde dyre maskiner og køle-smøremidler øges levetiden. Så rensningen kan både ses på miljøet, arbejdsmiljøet og på bundlinjen.
Se mere om vores deltagelse på hi messen her

Det koster 100 kr at deltage på messen.
Brug vores kode hi-20734 og bestil din billet gratis

Mød AVS Danmark ApS til HI Industri 2021 på stand K. 8220.01.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.078