23948sdkhjf

Vi er med dig hele verden rundt

| Medlemsnyhed | Indrykket af HellermannTyton

Vi kan levere alle dele af jeres cable management. Det ligger simpelt hen i vores natur at blive ved med at optimere. Og ikke nok med det, vi udvikler industri specifikke produktserier, der hæver overliggeren i hele verden.

 Vil du  også udforske vores produkter og løsninger... som gør en verden til forskel?

Så værsgod.

Du vil måske også interessere dig for...

Vores mission

Vi udvikler løsninger til cable management til fastgørelse, befæstigelse, installation, tilslutning, isolering, beskyttelse og identifikation af elektriske kabler og netværksløsninger.

Vores passion

Hver dag sætter vi os ind i det, der sker i vores kunders verden. De er vores afgørende inspiration, når vi udvikler vores produktserier.

 

Vil du have mere inspiration til din cable management?

Så er vi tilstede på en lang række markeder med et globalt netværk af lokale virksomheder og distributionspartnere. Fra handel til håndværk, fra vedvarende energi til skibsbygning, fra bilindustrien til maskinkonstruktion. Uanset hvor energien strømmer, sikrer vi, at det sker glat.

Vi gør tingene dedikeret, venligt, smart og løsningsorienteret

PS: Besøger du os, kan du være sikker på en venlig atmosfære og maksimal pålidelighed. Som et resultat af en europæisk tilfredshedsundersøgelse 10.000 kunder bekræftede, at vi er på det rette spor og 98 procent bekræftede, at de gerne ville anbefale os. Sådan ønsker vi, at det fortsætter og måske endda forbedres, hvor muligt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HellermannTyton

Industrivej 44A, 1. SAL.
4000 Roskilde
Danmark
HellermannTyton

Send til en kollega

0.062