23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan skaber du et godt netværk

Leder du efter et univers, hvor du kan få ny viden og udvikle din forretning? Så vil HellermannTyton ACADEMY været noget for dig.

Kunne du tænke dig at gå endnu dybere? Så du kan få mere ud af din tid og dine ressourcer. Så vil HellermannTyton ACADEMY været noget for dig, der også ønsker at være med til at sikre en god udveksling af information på flere niveauer.

Det er naturligvis en glidende overgang. Formålet med ACADEMY er at opnå fælles viden om, hvad der kendetegner god cable management og udveksling af erfaringer, der udgør et fremragende grundlag for kompetent viden og professionelle handlinger på alle markeder, produkt- og virksomhedsområder.

Øget viden gør dit arbejde lettere og forkorter processer, hvilket igen gør det muligt at garantere succes på lang sigt samtidig med at vi skaber fremtiden sammen.

I ACADEMY kan du vælge, implementere og anvende de specielt udviklet træningssessioner – tilpasset dit behov. Kun gennem dig vil ACADEMY vokse samtidig med, at det yder et værdifuldt bidrag til en vellykket forbedring af din virksomhed.

ACADEMY er din digitale læringsplatform
ACADEMY kan levere alt, hvad du skal bruge: seminarer, workshop, gode tips og tricks, ekspertgrupper og produktuddannelse. Du vælger selv, hvor du starter.

Brug ACADEMY som din digitale ramme, der understøtter gode professionelle relationer og bidrager til du får succes med cable management.

Er du klar til at tage det næste skridt?
Vi er.

Få en
unik skattekiste af viden
find ACADEMY her.

PS: I ACADEMY finder du et netværk af dedikerede undervisere kombineret med produktstyring, som støtter dig med alle spørgsmål. Hent inspiration og bliv godt klædt på til at få succes med kabelstyring.

 

HellermannTyton
Industrivej 44A, 1. SAL.
4000 Roskilde
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25686837
P nummer: 1007988903

Send til en kollega

0.031