23948sdkhjf

Adding Engineering ønsker alle en rigtig god sommer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adding Engineering ApS

Sommeren står foran os, og mange planlægger en velfortjent feriepause fra en hverdag, der er præget af et højt aktivitetsniveau i dansk industri generelt.


Det er positivt at hjulene kører hurtigt rundt, men det stiller samtidig store krav til ressourcerne og kompetencerne, der eksekverer på igangværende projekter og ordrer.

Hos Adding Engineering har vi fået flere nye kunder, som vi hjælper med projektgennemførelsen.

Vi arbejder blandt andet med to fuldskala procesanlæg inden for den grønne omstilling.  Vi bidrager konkret med projektledelse, P&I-diagrammer, driftsfilosofi, HAZOP, udbudsmaterialer og indkøb af komponenter.  Desuden konstruerer vi anlægget og tegner arrangement, stål og hele rørarrangementet i 3D, ligesom vi udfører flexberegninger på rørpakken.

Generelt fylder kundeopgaverne inden for grøn energi og den grønne omstilling mere i vores projektportefølje og repræsenterer for nuværende ca. halvdelen af vores samlede aktiviteter.  Netop bæredygtighed er på alles dagsorden, så det giver et godt udgangspunkt for en dialog med flere aktører og kunder i den nærmeste fremtid..

Adding Engineering-teamet ønsker alle vores kunder, forretningsforbindelser og samhandelspartnere en god og solrig sommer.
 
Torben Bang Kristensen, CEO

 

Læs mere i Adding News

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6815968177525202944

 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adding Engineering ApS

Gasværksvej 26
9000 Aalborg
Danmark
Adding Engineering ApS

Send til en kollega

0.063