23948sdkhjf

Hans Buch er ny dansk distributør for KUNAK

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Buch A/S

Nyt partnerskab mellem Hans Buch og KUNAK Technologies SL hjælper danskerne et skridt tættere på den grønne omstilling.

Luftkvalitet er mere end nogensinde i vores bevidsthed – måske særligt efter Corona. Men faktisk er det også en del af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling, hvor fokus bl.a. rettes mod at nedbringe den negative miljøbelastning pr. indbygger inden 2030, bl.a. via et særligt fokus på luftkvalitet.

Hans Buch har i mange år leveret High-end løsninger indenfor meteorologi – både til nogle af de mest kritiske installationer og til de mest kvalitetsbevidste brugere i Danmark. De har dog alligevel savnet noget udstyr, der har kunne opfylde deres ambition om at bidrage endnu mere til den grønne omstilling i form af måling af luftkvalitet.

Det ændrer det nye partnerskab med spanske KUNAK Technologies, der designer og producerer trådløse målestationer til bl.a. luftkvalitet samt tilhørende Cloud software, der garanterer valide data, korrekt transmission og adgang til informationer for forskere, kommuner eller andre beslutningstagere.

Om samarbejdet fortæller Administrerende direktør i Hans Buch, Henriette Olsen:

”Med KUNAK Technologies har vi både fundet det helt rigtige udstyr og en enormt kompetent leverandør inden for måling af luftkvalitet. Det gør dem til den helt rigtige partner for os. En partner der kan hjælpe os med både at indfri vores egne og vores kunders grønne ambitioner.”

Læs mere om partnerskabet og alle de muligheder det åbner her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Buch A/S

Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Danmark
Hans Buch A/S

Send til en kollega

0.062