23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Vi byder med stor glæde velkommen til Project Manager Kristian Boelskift hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg.

Kristian Boelskift er tiltrådt i en stilling som Projektleder hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

Kristian har 18 års erfaring som Teknisk projektleder og Projektingeniør. Kristian er uddannet Maskintekniker med speciale i konstruktion og har en faglig baggrund som klejnsmed.

Fra tidligere ansættelse som Projektingeniør ved NIRAS A/S og Aalborg Engineering A/S har han arbejdet med detailprojektering, planlægning, indkøb og udførelse af tekniske kedelanlæg, kraftværker, fjernvarmeinstallationer, pumpe- og vekslerstationer, varmepumpeanlæg m.m. Tidligere har han som Teknisk projektleder ved HMK Industri A/S arbejdet med mobilløsninger til opbygning på lastbiler/trailere og containerløsninger samt militære køretøjer.

Kristian har mange års erfaring med projektledelse, økonomistyring, risikovurdering, detail- og skitseprojektering, varetagelse af udbudsforretninger, planlægning, design og tilsyn af stål- og rørkonstruktioner.

Han er vant til at indgå i et tæt samarbejde med kollegaer i projektteams, og at stå for koordinering af bl.a. stålkonstruktioner, varmepumpeanlæg, brændselssystemer, røggas- og friskluftskanaler og bygninger. Herunder også udarbejdelse af bygherreoverslag og vurdering af ideoplæg.

Som erfaren projektleder på tekniske projekter vil Kristian styrke Adding Engineerings gruppe af projektledere, der hjælper firmaets mange kunder med at styre og gennemføre store og komplekse tekniske projekter.

Projektledelse udgør ca. halvdelen af Adding Engineerings aktiviteter, og projekterne gennemføres oftest i kundernes organisation. Kristians første opgave bliver endnu et stort projekt inden for den grønne omstilling, hvor et fuldskala Power-to-x metanolsyntese-anlæg i Skive skal designes mht. arrangementer, stål, rør etc.

 

Speciale:

·         Teknisk projektledelse.

·         Leverandør håndtering.

·         Produktionsteknik & Kvalitetssikring.

·         Bygge- og montageledelse.

·         Stålkonstruktioner & Rørsystemer.

·         Produktionsopfølgning - Inspektion og auditering

·         AutoCad 3D Plant, AutoCad 2D & Solid Works 3D

 

adding.dk

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

EJ
Eddie Jensen
Departement & Sales Manager
+45 81400088 eaj@adding.dk

Send til en kollega

0.032