23948sdkhjf

GPA-Servo Presser 15-100kN til industrien og laboratorie

| Medlemsnyhed | Indrykket af Olsons Maskinservice AB

CP-serien Servo Presser fra G.P.A. i Italien tilbyder fuld kontrol over presse og montage opgaver, indenfor laboratorie presseopmålingsopgaver, montage af lejer, bøsninger, samling af robot- og motor- dele samt andre presseopgaver.

Presserne er udstyret med servo-mekaniskcylinder, der spænder fra 15-100kN i pressekraft området.

Presserne er fri programmerbare indenfor pressekraft, positionering, og pressehastighed for at kunne opnå den mest hensigtsmæssige presseoperation til opgaven.

Udover den meget præcise positions- og kraft- indstilling, er der mulighed at fortage en kraftmåling og overvågning samt registrere og gemme hele presseforløbet.

Kunden har mulighed for at uploade og skabe sporbarhed for hver presning via et system, der giver dig mulighed for at overføre resultaterne af den udførte kontrolleret presseforløb til et SD-kort på alle emner.

Servo Presse fra G.P.A. Italiana kan efter ønske leveres med Ethernet-netværkssystemer, der gør det muligt at udveksle data i virksomheden i forhold til produktivitet og effektivitet samt mulighed for indkøring af Industri 4.0, samt blive opkoblet til ekstern support.

Kontakt:

Ole Grunnet Sørensen / Area Sales Manager / ­­­­­­­­­­Press Technology / B.Sc. Mech. Engineer

Olsons Maskinservice AB

Hulvej 24 | 8700 Horsens | Denmark |  Web: www.olsons.se

Mobile phone +45 51 20 13 83  |  E-mail: ole.sorensen@olsons.se

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Olsons Maskinservice AB

Hulvej 24
8700 Horsens
Danmark
Olsons Maskinservice AB

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094