23948sdkhjf

Nyt ansigt ved Adding Engineering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adding Engineering ApS

Vi byder med stor glæde velkommen til civilingeniør Kenn Juhl Rohde hos Adding Engineering i vores afdeling i Aalborg.

Kenn Juhl Rohde er tiltrådt i en stilling som civilingeniør hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

Kenn er oprindelig uddannet civilingeniør i virksomhedsteknologi fra Aalborg Universitet. Han har løbende efteruddannet sig med bl.a. miniMBA og cerPrince2.

Han har mange års erfaring inden for maskinkonstruktion i både Solid Works og Inventor.

Desuden har han stor erfaring som international projektleder fra blandt andet den rustfrie branche samt energisektoren. Han har tidligere arbejdet som Project Manager og Product Manager hos Brüel International A/S, og som produktionschef ved Asetek A/S og senest som Project Manager ved Arcon-Sunmark A/S og Desmi A/S.

Han forstår at arbejde i krydsfeltet med indførsel af ny teknologi på tværs af faggrænser, og han er god til at bevare overblikket i pressede situationer, hvor kompleksiteten er høj.

Kenn vil bl.a. styrke Adding Engineerings kompetencer inden for den grønne energiomstilling, der udgør en væsentlig del af firmaets aktiviteter.

Speciale:

Projektledelse af turn-key projekter bl.a.:

  • 14.800 m2 stort solfangeranlæg med bygning er opført Ludwigsburg som er i Tyskland. Anlægget har en effekt på 9MW og er tilkoblet byens fjernvarmenet.
  •  Nargaze beliggende i Tibet (Kina)er opført et 22.275 m2 solfangeranlæg med energilagring i Pit Thermal Engergy Storages (PTES)med et størrelse på15000 m3.
  • Zhongba som er beliggende i Tibet (Kina) er opført et 32.175 m2 stort solfangeranlæg på 28,1MW med energilagring i ståltank.

 

Vi byder velkommen til Kenn Juhl Rohde ved Adding Engineering.

www.adding.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adding Engineering ApS

Gasværksvej 26
9000 Aalborg
Danmark
Adding Engineering ApS

Send til en kollega

0.093