23948sdkhjf

Gratis online event. Hør bl.a. MOE fortælle om BIM 360

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

NTI Innovationsforum er et gratis online event, som afholdes den 29. oktober fra 9-14. Ud over indlæg fra keynote speaker Torben Wiese vil der være 3 spor med hver 3 indlæg rettet mod byggeriet. Der er tilsvarende indlæg rettet mod industrien.

Da der er tale om et gratis online arrangement,  er det eneste, du skal gøre at tilmelde dig - og glæde dig til 29. oktober. Hele arrangementet kommer direkte ind på din PC, via det link vi efterfølgende sender til dig i god tid.

På spor 2 kan du høre  disse tre indlæg:

BIM 360 projekter på tværs af grænser
Hør hvordan ingeniørfirmaet MOE A/S forbinder teams på tværs af discipliner og geografisk afstand med BIM 360. Med et hovedkontor i København og et datterselskab i Manilla har de transformeret en tung proces til effektiv tid.

Indlæg v/   Jesper Trier Henningsen, BIM Manager MOE A/S

NTI CONNECT - Standardisér på tværs af dine projekter
Alle byggeprojekter er unikke, men dykker man lidt ned i projekterne, består de af bygningsdele og beskrivelser, som meget ofte er ens fra projekt til projekt. En af de store udfordringer i byggebranchen er, at man starter forfra for ofte og skaber de samme ting igen og igen. Dette kan løses ved at klargøre bygningsdele og beskrivelser med de rigtige data på forhånd, så der ikke går tid med det på hvert eneste projekt.

Indlæg v/ Michael Porskær,  Forretningsudviklingschef NTI A/S

Grøn BIM - baseret på data og analyser
Kom og hør arkitekten og ingeniøren, som mødes og skaber et kreativt indlæg med brug af Revit, Dynamo, generativ design og CFD-simulering for at vise en databaseret tilgang til bedre bæredygtighed i byggeprojekter.

Indlæg v/ Rolf Karstensen & Torben Bo Christensen, Konsulenter NTI A/S

 

Det er gratis at deltage. Det kræver blot, at du tilmelder dig.

Se hele programmet her og tilmeld dig. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062