23948sdkhjf

Ultimativ metode til fjernelse af olietåge

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Vi har lige nu kampagne på alle Filtermist og alt tilbehør, hvor du kan spare 25%. Kampagnen løber fra 14/9 – 16/10 2020.

Olietågen, som opstår ved maskinbearbejdning, hvor man anvender emulgerede olier, semi-syntetiske skærevæsker og kølemidler skal af helbreds- og miljømæssige årsager fjernes og helst genanvendes.

Med Filtermist får du en ultimativ metode til fjernelse af olietåge. En Filtermist centrifuge fjerner olien utrolig godt, idet den kontinuerligt renser luften for op til 98,5% af olien.

Ved at benytte Filtermist er der et minimum af vedligeholdelse. Det er let at komme til og det tager ikke mere end et par minutter at rense filtrene.

Filtermist fås i forskellige størrelser og med overvågningssystem
S-serien er en ultra-kompakt olietågefanger, der filtrerer op til 950 m3/t. FX-serien er den lidt større, men stadig kompakte olietågefanger, der klarer op til 2750 m3/t

Overvågningssystemet F Monitor bruger farvede advarselslamper til at advare, når en olietågeudskiller skal serviceres eller hvis filtrene er blokerede.

Flere monteringsmuligheder
Filtermist olietågeudskillerne vejer ikke meget og kan monteres på forskellige måder. Den kan stå på gulvet ved siden af maskinen eller monteres oven på maskinen.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også downloade kampagnearket her i højre kolonne eller læse mere via nedenstående link.

https://avsdanmark.dk/produkter/filterteknologi/olietaageudskiller/

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094