23948sdkhjf

Er din forretning godt kørende?

| Medlemsnyhed | Indrykket af KS Gruppen A/S

Gentagne processer og mange timers brug slider på hjulene og ændrer hjulbanernes beskaffenhed og holdbarhed og det koster på bundlinjen.

Kender du til én eller flere af disse problemstillinger?

I nogle brancher slides hjulene hurtigere end i andre!

Gentagne processer og mange timers brug i bl.a. robotindustrien stiller ligeledes store krav til hjulbanens holdbarhed og beskaffenhed. Hjulenes egenskaber har ligeledes indflydelse på enhedernes energiforbrug i forbindelse med såvel igangsætning som ved vedvarende kørsel..

Nu, hvor en dejlig lang sommer står for døren, er der godt gang i hjulene de danske forlystelsesparker og og det er vigtigt at hjulene kører og at de gør det optimalt. Nedbrud på en forlystelse er både kostbart og tidskrævende og med høje krav til sikkerhed er det naturligvis også skadeligt for publikums tillid når forlystelser stopper eller er helt ude af drift åbningstiden.

Løsningen?

Polyurethanhjul! Polyurethan (også kaldet PUR) er et plastmateriale, der kan anvendes i uendeligt mange produkter sammen med eksempelvis stål, støbejern og andre plastmaterialer eller alene. Hos tyske Blickle har man satset på udviklingen af hjul med polyurethanbaner. Sortimentet, der allerede tæller typerne Extrahane®, Softhane, Besthane® og Besthane@ Soft -  fuldendes nu med hjul fremstillet af polyurethanmaterialet Vulkollan®.

Med et omfattende udvalg af materialer tilbyder Blickles standardsortiment den rette løsning til næsten alle formål og krav. I sortimentet finder du også særlige polyurethaner til tunge dynamiske og mekaniske belastninger samt såvel strømledende og rullemodstandsoptimerede designs. Alle hjulbaner har et konsekvent højt kvalitets-, slidstyrke- og holdbarhedsniveau.

Et Kinder-æg af besparelser

Med de rigtige hjul sparer du både penge, besvær og energi.

Hos Lantmännen Schulstad i Hvidovre hjalp vi med nye hjul i produktionen. I forbindelse med at virksomheden fik nye gulve oplevede medarbejderne at de knap kunne flytte de store rugbrødskar, der indtil da havde kørt gnidningsløst på et polyurethanhjul af typen Extrahane®. Udover en forringelse af den enkelte medarbejders arbejdsforhold betød det også en forøgelse af tidsforbruget i produktionen. Med et skifte til et Besthane@ Soft hjul kørte hjulene igen som de skulle – til stor tilfredsstillelse i såvel økonomiafdelingen som i produktionen. Læs hele historien om på vores hjemmeside >>

Det samme men forskelligt

Med Blickles omfattende ekspertise indenfor materialeudvikling og takket være den løbende forskning i nye materialer til polyurethanbaner, tilbyder vi nu hjulbaner i fem forskellige polyurethantyper – alle med forskellige egenskaber og stor variation i størrelser, belastningsevne og anvendelsesmuligheder. Se vores oversigt over hjulbaner her >>

Er du i tvivl om hvilket hjul der er det bedste for dig og din forretning? Vores dygtige salgsrådgivere kører rundt i hele landet og de kommer også gerne forbi dig! Book møde >>


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KS Gruppen A/S

Troensevej 20
9220 Aalborg Ø
Danmark
KS Gruppen A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125