23948sdkhjf
Del siden

KS Gruppen A/S

KS Gruppen klarer dine rullende udfordringer, uanset om det drejer sig om færdigt transportmateriel eller blot hjul for udskiftning/nybygning!

Vi er en del af en af verdens største hjulproducenter - Blickle! Stort set alle produkter produceres in-house på en moderne og højteknologisk fabrik i Sydtyskland. Kvalitet er altid prioriteret højest. Det er vores erfaring at ærgelsen over dårlig kvalitet varer længere end glæden over en lav pris. Vi skal heldigvis blot finde det rigtige hjul til formålet, så sikrer den tyske grundighed, at det fungerer perfektion. Det klares af vores erfarne salgsafdeling, som stiller de rigtige spørgsmål om krav og specifikationer, så vi leverer det rigtige hjul i første omgang.

Alternativt kan du selv på www.blickle.dk bruge den enestående produktvælger, og ud fra dine forudbestemte og fastlagte kriterier finde frem til de brugbare hjul til formålet.
I videoen linket til for neden kan du se et par af de innovative løsninger fra Blickle, så hvis du selv har krav eller ønsker, som ikke omfattes af ét af de ca. 30.000 standard-hjul, skal du bare kontakte os. Vi er behjælpelige med alt fra idé til færdig løsning - produktudvikling er et kerneområde for os!

Vi har ligeledes et stort og alsidigt sortiment af alle former for kørende materiel; lagervogne, bure, containere, traller, sækkevogne, palleløftere, el-stablere samt forskellige løsninger til sværlasthåndtering - læs mere på om vores løsninger til transport på vores hjemmeside.

Endelig har vi også ekspertise indenfor ergonomi og indretning, hvor vi har et rigtig stort udvalg af aflastningsmåtter til det stående arbejde både indenfor kontor, butik og industri - besøg vores hjemmeside og se udvalget af ergonomiske hjælpemidler til kontor og produktion.

Endelig har vi også et stort udvalg af inventar; omklædningsskabe, personaleskabe, pc-skabe, omklædningsbænke og arkivskabe. Se vores udvalg af opbevarings- og omklædningsskabe på vores hjemmeside.

Læs mere om os, vore værdier og dine muligheder med os på www.ks-gruppen.dk

KS Gruppen A/S
Troensevej 20
9220 Aalborg Ø
Danmark
CVR nummer: DK33861419
P nummer: 1001711261
18
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.032