23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IN Service-direktør fylder 50 år

IN Services administrerende direktør Flemming Juhl runder et skarpt hjørne mandag den 8. juni, hvor han fejrer 50-års fødselsdag og samtidig kan se tilbage på 28 år det firma, han i dag står i spidsen af.

Det er 28 år siden, Flemming Juhl som næsten nyuddannet blev ansat i sin fars firma IN Service. Dengang brugte han en stor del af sine timer ved drejebænken, og har i løbet af årene været omkring alle hjørner i produktionen.

I weekenden har han fejret den flotte fødselsdag med sin nærmeste familie.

I dag sidder Flemming Juhl som administrerende direktør, og bruger dermed størstedelen af sin tid ved computeren. Her tegner og udvikler han produkter og maskiner for kunderne, laver tilbud, behandler ordrer og køber ind.

IN Service er oprindelig stiftet tilbage i 1989 af Preben og Lisbeth Juhl. Op gennem tiderne har virksomheden ændret sig til i dag at være specialiseret underleverandør inden for bearbejdning af stål og metal. En væsentlig del af virksomheden er i dag udvikling og efterfølgende produktion af nye produkter og specialmaskiner,

Ud over udvikling af nye specialmaskiner er virksomhedens kompetencer vandskæring, kantbukning, svejsning/sammenføjning, CNC-fræsning og tegning af 3D konstruktioner. Alle løsninger er kundetilpassede løsninger, udført af virksomhedens dygtige og kompetente medarbejdere.

IN Service har i en lang årrække være drevet af Preben og Lisbeth Juhl, hvor Flemming Juhl har været medejer siden 2004, og har dermed aktivt deltaget i ledelsen af selskabet. I 2017 overtog han også forældrenes andel af virksomheden.

In-Service
Alskovvej 47
7470 Karup J
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26988438
P nummer: 1010649494

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046