23948sdkhjf

Undgå maskinnedbrud og overophedningsskader!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Mange virksomheder oplever maskinnedbrud, overophedningsskader og tabt produktion på grund af overophedet elektronik.

Når fabriksgulvet er varmt nytter det ikke, at åbne døren til panelerne for at køle kontrolpanelet. Det vil skabe en potentiel fare for, at medarbejderne får elektrisk stød og vil også være en invitation til at støv og vand kan trænge ind i kontrolpanelet og skabe et endnu større problem.

Med AVS’s kabinet køleløsning kan sådanne uheld undgås. Kabinetkøleren er en billig og pålidelig måde at køle og rense de fleste elektroniske kabinetter, paneler og skabe på.

Kabinetkøleren har en indbygget rustfri vortexkøler til at omdanne trykluft til koldluft. Det kompakte design gør, at kabinetkøleren kan installeres i løbet af kort tid. Kabinetkøleren fås i forskellige kølekapaciteter for store og små applikationer. Den kan installeres hurtigt og kan køle elektronikken uden, at der skal laves en åbning ind i elektronik-kabinettet.

Ingen vedligeholdelse ved systemerne fra Exair
EXAIR’s trykluftdrevne kabinetkølere har ingen bevægelige dele. Dette eliminerer vedligeholdelse og reparation samt den konstante udskiftning af kølemiddel, ventilatorer eller filtre.

De passer let til lukkede kabinetters kabelgennemføring, så der er ikke brug for omfattende forberedelser for at installere den.

EXAIR har modeller til de mest almindelige kabinet typer: NEMA 4 / 4X (IP66) og NEMA 12 (IP54). Der er også mange opgraderinger til rådighed som kan gøre det endnu nemmere at holde din elektronik kølig!

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Vi tilbyder kabinetkølere, koldluft-pistoler og Vortex generatorer. Det er pålidelige og billige køleløsninger, hvor den rustfri Vortex generator omdanner trykluft til koldluft. Se mere via linket herunder

www.avsdanmark.dk/produkter/koeling

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125