23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TECHCOLLEGE har ledige pladser på svejsekurser

Står du som ledig med en konkret jobmulighed, hvor der kræves et svejsecertifikat, eller har du brug for et svejsecertifikat for at fastholde dit job?

Så tilbyder metal-afdelingen på TECHCOLLEGE lige nu svejsekurser for netop dig, så du kan få dit svejsecertifikat. Eventuelle tomme pladser på kurserne kan fyldes op med kursister fra andre virksomheder, hvor et skolecertifikat er relevant. Svejsekurserne kræver fysisk fremmøde, og vi tager selvfølgelig alle forholdsregler i forbindelse med COVID-19. Du kan læse mere om kurserne samt tilmelding HER. 

Svejsekursus med løntabsgodtgørelse
Kursusdeltagere med uddannelse til og med faglært niveau kan deltage i disse kurser til kun 126 kr. pr. dag. Samtidig kan arbejdsgiveren opnå VEU-godtgørelse på 881 kr. pr. dag. Kursusdeltagere med videregående uddannelse kan ligeledes deltage i kurserne, dog uden tilskud. Se aktuelle priser på kursuswebsiderne og læs mere HER.
 
Kontakt os
Har du spørgsmål i denne forbindelse, er du velkommen til at kontakte TECHCOLLEGEs uddannelseskonsulent Palle Balzer på 2526 6238 eller paba@techcollege.dk

TECHCOLLEGE
Sigrid Undsets vej 3
9220 Aalborg Øst
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46994051
P nummer: 1004909470

Kontaktperson

AHHH
Anna Husted Hjerrild Hansen
ankr@techcollege.dk

Send til en kollega

0.047