23948sdkhjf
Del siden

TECHCOLLEGE

TECHCOLLEGE er en af Danmarks største erhvervsskoler inden for metalindustrien. Mere end 2500 smede, industriteknikere, teknisk designere, svejsere og CNC-teknikere uddannes årligt af vores dygtige faglærere. TECHCOLLEGE udbyder en bred vifte af erhvervsuddannelser (EUD) indenfor Teknologi, byggeri og transport.
EUD uddannelser.

På TECHCOLLEGEs metalafdeling har vi pt. 35 faglærere ansat. Vi råder over en topmoderne skole bygget i 2000, som er beliggende i byens østlige udkant. Vores værksteder er udstyret med nyt, højteknologisk værktøj og maskineri til svejsning og bearbejdning såsom CNC-styrede drejebænke og brændere. Det betyder, at vi kan leve op til vilkårene ude i branchen, og at vi tilbyder et miljø, der er befordrende for de læreprocesser, vores unge lærlinge og voksne kursusdeltagere gennemgår.

TECHCOLLEGE tilbyder efteruddannelse inden for følgende områder:
Smedekurser

Svejsekurser

Faglærerne på svejseteknisk område er i besiddelse af relevante certifikater, således at de dækker samtlige svejseprocesser og svejsemetoder inden for kompetenceområdet. 

Maskinteknik

Der er investeret meget i den nyeste teknologi indenfor maskin- og værktøjsområdet, og der foretages løbende en udskiftning og modernisering af udstyrsmassen, som omfatter et meget stort antal konventionelle maskiner samt 8 CNC-styrede bearbejdningsmaskiner med op til 5 akser.

CAD-kurser

Vi underviser altid i de nyeste programmer inden for AutoCAD, Inventor og Solid Works.

TECHCOLLEGE har en vision om at være en aktiv samarbejdspartner for det regionale erhvervsliv hvilket understreges af, at der de senere år er foretaget betydelige investeringer inden for certificering, svejse- og bearbejdningsteknologien. Der er endvidere etableret et markedsteam, som bl.a. omfatter en uddannelseskonsulent og 3 udviklingskonsulenter, som varetager det opsøgende arbejde i små og mellemstore virksomheder og i den forbindelse afdækker behovet med henblik på at frembringe den rigtige løsningsmodel. Markedsteamet vil således omsætte udviklingstrends til konkrete kurser og herigennem bidrage til udviklingen af AMU-kurserne, så de matcher markedsbehovet.

TECHCOLLEGE
Sigrid Undsets vej 3
9220 Aalborg Øst
Danmark
CVR nummer: DK46994051
P nummer: 1004909470
45

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047