23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Perfekt og hurtig palletering

Octopus vakuum gribe-systemet er ideelt til at stable kartoner, sække, kasser m.m.

Octopus er en serie af vakuum gribe systemer med et bredt sortiment af tilbehør og komponenter, der er designet til at dække behovet for palletering i forskellige sektorer af industrien. Systemet er ideelt til at stable kartoner, sække, kasser og håndterer også karton-mellemlagene og træpallerne.

Undgå at skifte sugekopper hele tiden
Octopus er i stand til at sikre grebet uden at man skal udskifte sugekopper hver gang. Dette gælder også, når overfladen af genstandene, der skal flyttes kun fylder 5% af sugepladen.

Alle Octopus systemer er sammensat af en trykluft vakuum ejektor, en krop i anodiseret aluminium, samt sugemåtter, der tilpasser sig langt de fleste overflader, hvad enten den er glat, ru eller uregelmæssig.

Octopus tilbyder et meget bredt udvalg af sugekopper i forskellige materialer og former, afhængig af anvendelse. Man kan vælge mellem svampe eller sugekopper og yderligere komponenter, såsom afspærringsventiler, der kun suger ved kontakt med produktet eller sugeplader med kalibrerede og selvrensende mikrohuller, der er velegnet til støvede omgivelser. 

Octopus vakuum gribe systemer kan operere lodret, vandret, skråtstillet og endda på hovedet afhængigt af genstandens gribeoverflade.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den bedst egnede løsning til lige netop dit behov, Du kan også downloade vores vakuum folder i menuen i højre kolonne eller se mere om vores vakuum gribe-løsninger via linket herunder.

www.avsdanmark.dk/produkter/vakuumteknologi/octopus-gribesystemer

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.063