23948sdkhjf

Ny membrantype er nu tilgængelig til et større udvalg af DEP

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Granzow kan nu præsentere dig for et større udvalg af de populære og højest effektive E4 membran, der i højere grad end med nogen anden membran sikrer dig mod opbyggelse af snavs

Den populære membranserie fra CRANE får nu en kærkommen udvidelse, da du nu kan få membranerne  til P-serien, type PM-pumper (polypropylene moulded pumps).

Kigger vi nærmere på designet membranens design, ser vi, at den lukkede overflade eliminerer potentielle lækager. På grund af membranens konstruktionsoverflade er i ét stykke kan indespærring af partikler ikke forekomme. Det forbedrer muligheden for at rengøre membranen markant. Samtidig betyder fraværet af et ydre stempel, at man undgår unødvendige metaldele uden på den del, der er fugtig; det betyder en væsentlig forbedring af levetiden, da der er mindre slitage.

Med et startkit får du to membraner, to diske og to skruer - nemmere bliver det ikke. Udskiftningen er nem at udføre, og er en lille investering af dine resurser til gengæld for et stort udbytte i reducering af lækager, og potentielle kontamineringer som følge af opbyggelse af skidt.

Hvorfor vælge DEPA E4 membran?

- Det innovative design med knopper øger stabilitet og øger holdbarheden på grund af lavere mekanisk belastning.

- 3 x koaksial forstærkning (størrelse 25-80) over hele omkredsen, styrker membranens mekaniske stabilitet.

- Kombinationen af ​​elastomer med aluminiumindsats sikrer en nem fiksering og forbedrer membranens stabilitet under installation og drift.

- Tråddesignet sikrer en ensartet, justeret og centraliseret samling i pumpen, hvilket giver en nem installation af membranen uden specialværktøj.

Er du interesseret i at læse mere om fordelene, eller er du ude efter de tekniske specifikationer, så klik her. Som altid kan du ringe til os på 4320 2600, hvis du har spørgsmål.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078