23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad kendetegner en viking?

Hvis du spørger producenten Parker, så er svaret noget i retning med: "særdeles hårdfør og kan overkomme enhver udfordring"

Det er i hvert fald de ord, der falder en på sinde når man oplever fordelene ved ventiler i deres Viking XTREME-serie. Ventilerne kan holde til selv de mest barske miljøer.

Robust og alsidig
Ventilserien Viking Xtreme fra Parker er robust og alsidig. Indeholder fastgørelseselementer i rustfrit stål og overformet spole for større flowkapacitet, korte omskiftningstider og lavt omskiftningstryk. Viking Xtreme har to forskellige ventilbetjeningsområder: XTREME og NORMAL tryk og temperaturområder.

Det store udvalg af ventiler giver dig et hav af sammensætningsmuligheder, og selvom mange er fint dækket ind med standardfunktionerne så tilbyder vi hos Granzow dig også et stort udvalg af ventiler med unikke funktioner, så vitterlig ethvert behov kan blive mødt.

Specifikationer:

- Temperaturer fra -40 til 70 grader celcius
- Tryk: vakuum til 232 PSIG (16 bar)
- Gennemprøvet 500 timers salt spray test
- Gennemprøvet til +5g shock og vibrationer
- Override muligheder: no-override, flush (locking) og extended (non-locking)
- Findes til både Class I, II og III. Du kan være sikker på at hvad end for behov du har, så har vi ventilen til dig.
- Rustfrit stål

Tag kontakt i dag, og hør mere om, hvordan Viking XTREME kan gøre en forskel i din produktion. Ring 4320 2600 eller besøg os på www.granzow.dk.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Send til en kollega

0.032